Ναύπλιο: 21ο Trail Ride 4×4 & Experience Trophy – 10 Δεκεμβρίου 2023

Η Α.Λ.Μ.Α. 4×4 Ναυπλίου διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 το 21ο Trail Ride 4×4 & Experience Trophy, τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του “Πηδάλιο” Επάθλου T.R. 4X4 Νοτίου Ελλάδας. Η συναρπαστική διαδρομή κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλίου και των Μυκηνών και περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. όπως Καρακαλά, Μυκήνες, Φίχτια και Καραθώνα..

Από την διαδρομή δεν θα λείψουν οι γνωστές offroad

ειδικές διελεύσεις ΣΕΔ που θα συναρπάσουν τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν τα έπαθλα της EXPERIENCE TROPHY.Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν πληρώματα που είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης με αυτοκίνητα 4×4 που είναι σύννομα με τον Κ.Ο.Κ. Η ακρίβεια στην οδήγηση, η περιπέτεια, η πλοήγηση, ο προσανατολισμός και η καλή και γρήγορη συνεργασία οδηγού συνοδηγού, θα είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία.

Η Α.Λ.Μ.Α. 4×4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το 21ο Trail Ride 4×4 & Experience Trophy και μας υπόσχεται ξεχωριστές εμπειρίες. Η διαδρομή είναι η ωραιότερη που έχει σχεδιαστεί ποτέ σε αγώνα Trail Ride 4×4 και υπόσχεται πολλές off road οδηγικές απολαύσεις. Θα κινηθεί στην Αργολίδα. Τα 100 περίπου χορταστικά χιλιόμετρα, θα προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες περιπέτειας.

21ο Trail Ride & Experience Trophy – 10 Δεκεμβρίου 2023

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΤσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. οι οποίες θα κρίνουν τους νικητές. Η ακρίβεια στην οδήγηση, η περιπέτεια, η πλοήγηση, ο προσανατολισμός, η καλή και γρήγορη συνεργασία οδηγού συνοδηγού, θα είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο http://e-omae-epa.gr/RaceList.aspx μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα τα πληρώματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης του αγώνα στις 09:00. Τα πληρώματα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα, δίπλωμα, ασφάλεια και όλα τα απαραίτητα έγγραφα του αυτοκίνητου σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., χρονόμετρο και κάποια εφαρμογή στο κινητό ή όργανο καταμέτρησης απόστασης.

Στα αυτοκίνητα πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας, τρίγωνο, φωσφοριζέ γιλέκα, ιμάντας ρυμούλκησης και ότι προβλέπεται από τον Κ.Ο.Κ. Για πληροφορίες καλέστε στο 6934087029 Χριστόδουλος Πενταράς. Ζήστε την απόλυτη off-road περιπέτεια μέσα από την εμπειρία του 21ου Trail Ride 4×4 & Experience Trophy.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναύπλιο, 21ο Trail Ride 4×4, Experience Trophy – 10 Δεκεμβρίου 2023,nafplio, 21o Trail Ride 4×4, Experience Trophy – 10 dekemvriou 2023