Νικολογιάννης: Παπατζιλίκι μεγάλο αυτό με τον Ικάρντι

Όλα τα νέα που έχει ο Παναθηναϊκός μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας φυσικά στον Bwin SportFM.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βγήκε στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος και αρχικά μίλησε για την κατάσταση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής της Super League

1.

Οι πράσινοι αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να πάρουν τη νίκη, παρότι οι ελπίδες για πρωτάθλημα έχουν τελειώσει και δεν μπορούν να το διεκδικήσουν.

Ο Παναθηναϊκός θέλει με κάθε τρόπο να κάνει νίκη και με τον Ολυμπιακό, ενώ χρειάζεται να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας, που είναι ο δεύτερος τίτλος στη χώρα.

Φυσικά η συζήτηση δε γινόταν να μην πάει και στην περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι, που σύμφωνα με τον Άρη Γάτα, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό για τον Αργεντινό.

Νικολογιάννης: Δεν υπάρχει τίποτα με τον Ικάρντι!

Ωστόσο ο Τάσος Νικολογιάννης ήταν ξεκάθαρος και δε σήκωνε κουβέντα για την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι, λέγοντας ότι είναι ένα μεγάλο… παπατζιλίκι.

Ανέφερε ότι δέχεται εκατοντάδες μηνύματα για ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που δεν ισχύει απολύτως τίποτα.

Έκανε λόγο για έναν Τούρκο δημοσιογράφο, που επικαλέστηκε πληροφορίες από την Ελλάδα, ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται στη Super League 1 τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια βγήκε η φήμη για τον Παναθηναϊκό, που δεν ισχύει, αφού μιλάμε για έναν παίκτη που λαμβάνει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η Γαλατασαράι έδωσε πολλά για να τον πάρει.

Ενώ απάντησε και στις ανησυχίες για μία ενδεχόμενη φυγή του Φώτη Ιωαννίδη για να έρθει ο Ικάρντι, κάτι που και πάλι απάντησε αρνητικά, αφού ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Έλληνα επιθετικό.

Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα