Νίκος Γέμελος: Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής κολύμβησης στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη – Τα 35 χρόνια στον Ολυμπιακό και το μεγάλο όνειρο

Νίκος Γέμελος: Γέννημα – θρέμμα Πειραιώτης, ο Νίκος Γέμελος είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής κολύμβησης, με 35 χρόνια παρουσίας ως προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου συνέβαλε στην κατάκτηση πολλών πρωταθλημάτων.

Παλαιός κολυμβητής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησε εθνικές και διεθνείς διακρίσεις ενώ ως ομοσπονδιακός προπονητής σημείωσε

πανελλήνια ρεκόρ και παγκόσμιο ρεκόρ νέων.

Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά την 5ετιά 2014-2019 και συμμετέχει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», του Γιάννη Μώραλη.

Νίκος Γέμελος: Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής κολύμβησης στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη

«Ζητώ να με εμπιστευτείτε με έναν από τους σταυρούς προτίμησης καθώς μαζί θέσαμε τις βάσεις και διαμορφώσαμε έναν καλύτερο Πειραιά, μαζί θα συνεχίσουμε να τον αναβαθμίζουμε», αναφέρει ο Νίκος Γέμελος.

«Ο Πειραιάς αξίζει το καλύτερο με πρωταγωνιστές εμάς που γεννηθήκαμε, ζούμε και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πόλη μας», τονίζει.

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα