Ο Αλμέιδα έδειξε στην ήττα της Κρήτης την 11άδα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Η ΑΕΚ στην Κρήτη έκανε τη χειρότερη εμφάνιση επί Αλμέιδα. Δεδομένα. Ο ΟΦΗ, δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς, πως έκανε ότι ήθελε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Απειλήθηκε ελάχιστα, έδειχνε εκείνος πιο κοντά στα γκολ παρά η σπουδαία αντίπαλός

του.

Παρά τα λάθη του Αλμέιδα στην Κρήτη, η ομάδα του δεν μπορεί να μείνει  σε αυτό. Υπάρχει αγώνας και μάλιστα σπουδαίος, ευρωπαϊκός. Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League δεν περιμένει. Ο Άγιαξ, η ομάδα των 4 Champions League έρχεται ξανά στην Αθήνα μετά το άνετο πέρασμα τη σεζόν 2018-19 (τότε για τα γκρουπ του Champions League).

Η ΑΕΚ έχει αρκετά θέματα να λύσει μέσα στη σεζόν. Το θετικό όμως για τον Αλμέιδα και τους παίκτες του είναι πως πετυχαίνουν την ολλανδική ομάδα ίσως στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Μακριά από τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία, με τον κόσμο να βράζει για τις επιλογές σε τεχνικό διευθυντή και προπονητή.

Ο Άγιαξ έχει ένα ρόστερ εξαιρετικό. Με σπουδαίους παίκτες. Αλλά ως ομάδα είναι και αυτός μακριά από το μεγάλο του όνομα. Κακή σεζόν, κακό momentum, θα φανεί αν θα το εκμεταλλευτεί αυτό η ΑΕΚ την Πέμπτη (5/10, 19:45).

ΑΕΚ: Έδειξε την 11άδα

Σε ένα γενικότερο συμπέρασμα από το ματς της ΑΕΚ στην Κρήτη, είναι πως φάνηκε η 11άδα για τον αγώνα με τον Άγιαξ. Στο μυαλό των περισσότερων ήταν βαθύ rotation. Σε αυτό του Αλμέιδα ήταν η χρησιμοποίηση παικτών που υπολογίζει έστω και λιγότερο από άλλους.

Στο θέμα των απουσιών είναι δεδομένο πως δε γίνεται να πιεστούν καταστάσεις για να μην οδηγηθούν παίκτες σε πιο μακρά απουσία. Ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι σίγουρα εκτός. Ο Γιόνσον αν μπει αποστολή θα είναι στον πάγκο.

Αντίθετα, φαίνεται πιο πιθανό να ξεκινήσουν ο Χατζισαφί και ο Βίντα. Ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί οι πιθανοί 4 στην άμυνα. Αν ο Κροάτης δεν τα καταφέρει και μείνει στον πάγκο θα παίξει ο Μήτογλου. Ο Κάλενς δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη.

Σιμάνσκι, Πινέδα θα είναι στα χαφ, δεξιά ο Άμραμπατ, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, στην κορυφή ο Πόνσε. Πίσω του περισσότερες πιθανότητες έχει ο Αραούχο, ακολουθεί ο Τσούμπερ. Ο Ελβετός ήταν να μην παίξει στην Κρήτη, αγωνίστηκε όμως αντί του Μάνταλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση της Τρίτης (3/10) όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα δηλαδή του Αλμέιδα.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα