Ο Μπακάκης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος

Μια προσθήκη της… τελευταίας στιγμής έγινε στο ρόστερ της Εθνικής Ανδρών εν όψει των αγώνων με Ισπανία και Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ενδιάμεσα για το φιλικό με την Ονδούρα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης κλήθηκε από τον Τζον Φαν’ τ Σιπ για να αποτελέσει μια έξτρα επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ, αφού ο αμυντικός της ΑΕΚ επέστρεψε στα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του.

Ο 30χρονος δεξιός μπακ δεν ήταν στο αρχικό προσκλητήριο του Ολλανδού ομοσπονδιακού προπονητή, προφανώς επειδή ο Φαν’τ Σιπ περίμενε να διαπιστώσει

αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες. Πλέον θα υπάρχει στο ρόστερ κι ένας κλασικός δεξιός μπακ, πέρα από τους Θανάση Ανδρούτσο και Χάρη Μαυρία, που ξεκίνησαν σε άλλη θέση την καριέρα τους αλλά εσχάτως χρησιμοποιούνται σαν μπακ.

Ετσι, ο Μπακάκης θα είναι ο 11ος διεθνής της ΑΕΚ που θα λείψει από τα Σπάτα αυτή την περίοδο. Οι υπόλοιποι 10 είναι οι: Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Ανσαριφάρντ, Μιτάι, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Σαρδέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσος Κάκος: «Πολύ δύσκολη περίπτωση – Σωστά δεν μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας για το ΠΑΟΚΑΕΚ: «Αλάνθαστος ο διαιτητής – Χέρι ο Ελ Καντουρί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1: Καλύτερος σε όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χιμένεθ: «Αυτοκτονήσαμε»!

Το άρθρο Ο Μπακάκης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα