Ο Μπράντον Τόμας έχει κερδίσει άπαντες στον ΠΑΟΚ

Όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ ουδείς περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο Μπράντον Τόμας ήθελε, πάλεψε και πλέον θεωρείται νούμερο ένα στην επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά.

Άπαντες μπορούμε να πούμε πως στάζουν μέλι για τον Ισπανό και δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικός ο λόγος αλλά και για την αύρα του γενικότερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εμφανίστηκε ως λύση

ανάγκης! Express. Με μονοετές συμβόλαιο, παρακαλώ και δικαίωσε τους πάντες. «Ναι μεν, αλλά…», το report στο φινάλε της χρονιάς παρά τα εξαιρετικά του νούμερα.

Μόνο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ήθελε να τζογάρει παραπάνω και το καλοκαίρι στήριξε Μπράντον Τόμας για την ανανέωση! Και τι δεν άκουσε για αυτή του την επιλογή ο Ρουμάνος.

Για τα επόμενα δύο χρόνια με σχεδόν ένα 500άρικο ετησίως. Ποσό που προκάλεσε «πονοκέφαλο». Από την δυσπιστία στην αξιοπιστία. Από την αξιοπιστία στην γκλαμουριά μετά τον αγώνα στο «Καραϊσκάκης», αφήνοντας τον Σαμάτα στην απόλυτη αφάνεια παρά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός μπορεί να μην είναι η κλάση, αλλά είναι ο φορ της εξέδρας. Ο ορισμός του τίμιου. Αφήστε που έχει ήδη ξεκινήσει και μαθήματα ελληνικών, έχοντας «κερδίσει» πλήρως τον σεβασμό των αποδυτηρίων.

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα