Ο Φατίχ Τερίμ χώρισε τα αποδυτήρια στα δύο…

Ο Φατίχ Τερίμ αρχίσει να χάνει κάπως τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Η ήττα από την ΑΕΚ κατέστρεψε το οικοδόμημα. Λέμε κάπως διότι κάποιοι παίκτες τον στηρίζουν. Κάποιοι άλλοι είναι στο αντίθετο στρατόπεδο. Με άλλα λόγια, οι παίκτες είναι χωρισμένοι στα δύο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν ήταν μόνο η εικόνα, αλλά η αίσθηση. Δεν είναι μόνο το τελικό σκορ (3-0), αλλά η απουσία αντίδρασης! Δεν είναι ΜΟΝΟ οι

μαθηματικές ελπίδες, όσο η θέληση, η «πειθώ».

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε ένα βράδυ «γκρέμισε» πρακτικά ο,τι είχε χτίσει εδώ και 5 μήνες με τον Φατίχ Τερίμ.

Με τα καλά και τα στραβά του. Με τις αναποδιές (Λαμία και Κηφισιά εντός έδρας) και τις νύχτες αποθέωσης (σ.σ.: 3-1 στο «Καραϊσκάκης» με ανατροπή). Την ίδια στιγμή που η πίεση για την κατάκτηση ενός τίτλου καθίσταται αναγκαία εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αρη.

Φατίχ Τερίμ: Πρόβλημα στα αποδυτήρια!

Το χειρότερο όμως είναι το feeling της απογοήτευσης και της εσωστρέφειας που δημιούργησε το κάζο στο Opap Arena. Οι παίκτες (Αϊτόρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Σένκεφλέντ, Τζούρισιρτς και Σια) που είναι σε αντίθετο κόσμο με τον Φατίχ Τερίμ δεν άργησαν να ανοίξουν το στόμα τους. Εκείνοι που ΄χουν στηριχθεί από τον Τούρκο κόουτς (Χουάνκαρ, Ακαϊντίν, μέχρι και ο Λημνιός) «έχασαν» πόντους εν όψει της επόμενης μέρας.

Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βάσει αποφάσεων του εγωκεντρικού 71χρονου προπονητή έχουν χωριστεί στα δύο. Τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και για την επόμενη μέρα μια και ο Φατίχ Τερίμ διαλαλεί στην πιάτσα πως θα είναι και του χρόνου προπονητής στο «τριφύλλι».

Ασχέτως τι θα γίνει στον τελικό με τον Άρη! Κάτι που διαχρονικά δεν συμβαδίζει με την επιχειρηματική (και ουχί ποδοσφαιρική) σκέψη του αφεντικού των «πράσινων». Μολονότι ο Τερίμ ακόμη και σήμερα αποτελεί αδυναμία του…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα