Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης τα ξαναφτιάχνει με την πρώην του – Τέλος Σοφία – Ανδρέας

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Γιατρός του Alpha έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές παρά το ένα επεισόδιο που προβάλει την εβδομάδα. Η νέα δραματική σειρά κερδίζει τις εντυπώσεις με τη σύγχρονη, πρωτότυπη και γεμάτη αγωνία ιστορία που παρουσιάζει.

Ο Ανδρέας σιγά σιγά ανακαλύπτει πράγματα που έχει ξεχάσει τα οποία όμως τον ταράζουν ακόμη περισσότερο. Οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή θα είναι ραγδαίες.

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Η Σοφία αποκαλύπτει στον Ανδρέα τη
σχέση τους

Ο Ανδρέας θα ανακαλύψει το γεγονός που ο Μάρκος προσπαθεί να συγκαλύψει τόσο καιρό και θα αναστατωθεί. Δε μπορεί να διανοηθεί ότι ο ίδιος συναίνεσε στο να γίνει κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα η Σοφία αισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση που είχαν πριν το ατύχημα. Πράγματι του αποκαλύπτει τα πάντα όμως αυτός δε θα έχει την αντίδραση που ήλπιζε. Η Σοφία φεύγει καταρρακωμένη πιστεύοντας πως τα πάντα έχουν τελειώσει μια και καλή για τους δυο τους έπειτα και από την προσπάθειά της να του θυμίσει.

Στο μεταξύ η Εύα και ο Λεωνίδας γίνονται κανονικά ζευγάρι. Παράλληλα ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψη για το πόδι του.

Ο Μιχάλης, μετά την ερωτική του εξομολόγηση στη Σοφία και την απόρριψη που δέχτηκε δε μπορεί πλέον να την αντικρύζει. Προκειμένου να ξεχάσει, παίρνει άδεια και καταφεύγει στα παλιά του λημέρια, στην αγκαλιά της πρώην του.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιατρός επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος βάζει τέλος στον Ανδρέα με αυτό το τρόπο

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία ξεσκεπάζει την Ουρανία – Εκεί κρύβεται η Μαργέτα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Τζένη επιστρέφει και βάζει τέλος στους εφιάλτες του Μανώλη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχάλης, – Τέλος Σοφία – Ανδρέας,michalis, – telos sofia – andreas