Ο Κουλιεράκης «άγγιξε» το τέλειο παιχνίδι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και έκανε τους σκάουτερς να χαμογελούν

18:55 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας μετατραπεί σε «κολώνα» της αμυντικής γραμμής του.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό με 2-3 επί του Παναθηναϊκού, με τον νεαρό αμυντικό να είναι εκ των πρωταγωνιστών αγγίζοντας το… τέλειο παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό άλλωστε μαρτυρούν και τα στατιστικά που κατέγραψε, όντας μέσα στις περισσότερες φάσεις στο αμυντικό κομμάτι,

αλλά και σε αυτό της ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πέντε μονομαχίες εδάφους, από τις οποίες έχασε μόλις μία, ενώ κέρδισε τρεις εναέριες μονομαχίες από τις συνολικά τέσσερις που έδωσε.

Παράλληλα, μέτρησε επτά ξεκαθαρίσεις, δύο μπλοκαρισμένα σουτ, δύο κλεψίματα και τέσσερα τάκλιν.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού είχε μία key pass, ενώ μέτρησε και 47 επαφές με τη μπάλα, χάνοντας την κατοχή δέκα φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η επίθεση που κατέληξε στο δεύτερο γκολ του Δικεφάλου από τον Μπράντον Τόμας, ενώ καθοριστικό ήταν το τάκλιν που έκανε στο 68′ μετά από σουτ του Γεντβάι που πήρε το ριμπάουντ της εκπληκτικής απόκρουσης του Κοτάρσκι, κρατώντας έτσι την ομάδα του σε θέση…οδηγού στο σκορ. Χαρακτηριστικό του πάθους που έδειξε είναι και ο έξαλλος πανηγυρισμός του σε αυτή τη φάση.

Ο Κουλιεράκης έκανε τους σκάουτερς να χαμογελούν

Οι κερκίδες της Λεωφόρου ήταν γεμάτες από σκάουτερς μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ενώ ο αριθμός του δεν αποκλείεται να ξεπέρασε και τους 20.

Φυσικά, ένας από τους παίκτες που… τσέκαραν ήταν και ο 20χρονος, ο οποίος τους ανάγκασε να κρατήσουν πολλές και χρήσιμες σημειώσεις στα μπλοκάκια τους.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του Δικεφάλου και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και κατά τη διάρκεια της μεταγραφής περιόδου που πλησιάζει.

Δείγμα του… γκελ που έχει κάνει το όνομά του, είναι η επιμονή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να τον αποκτήσει. Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, με τους Γερμανούς να είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν το καλοκαίρι για την απόκτησή του, παρά το αρχικό «στοπ» που έβαλαν οι «ασπρόμαυροι».

Σύντομα ωστόσο, είναι δεδομένο πως την… πόρτα του Δικεφάλου θα χτυπήσουν και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα