Ο Μασούρας έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την αύξηση αποδοχών!

13:15 1/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ακόμα στον «αέρα». Σε ότι αφορά το συμβόλαιό του. Ο Ολυμπιακός (μα και ο ίδιος) έχει δεύτερες σκέψεις για την επόμενη μέρα. Στην ομάδα του Πειραιά οι οικονομικές αξιώσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού μοιάζουν too much. Αν είχε σκοράρει με την ΑΕΚ όμως…

Βρήκε θέση στην ενδεκάδα από σπόντα. Ο τραυματισμός του Όρτα έφερε ανακατατάξεις

στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Μασούρας πήρε τη θέση του Κώστα Φορτούνη στα δεξιά, με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» να παίρνει θέση στα χαφ. Δεν θα ξεκινούσε, έχοντας παίξει και στα δύο ματς της Εθνικής χωρίς να χάσει λεπτό, ούτε καν αυτά της παράτασης.

Δεν υπάρχει μοιραίος για την ομάδα του Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ. Όλες οι ευκαιρίες που χάθηκαν μπορούσαν να μπουν. Απλώς, αυτή του Γιώργου Μασούρα είχε τη μεγαλύτερη αξία. Κυρίως για τον ίδιο τον παίκτη της ομάδας του Πειραιά. Αυτός είναι που έχει σε εκκρεμότητα την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ίδιος θέλει να μείνει, ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει, αλλά υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο οικονομικό.

Τα γκολ σε ντέρμπι, ειδικά όταν μιλάμε και για Έλληνες παίκτες, μετρούν… διπλά σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Μασούρας είχε το τέρμα και τον Αθανασιάδη στο έλεός του. Τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ νωρίς στο παιχνίδι και να το διαχειριστεί διαφορετικά η ομάδα του Πειραιά στην πορεία του ματς. Οι συμπαίκτες του τον μιμήθηκαν στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Πέρα από τη χαμένη ευκαιρία, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχασε την ευκαιρία να δείξει πως αξίζει τη γενναία αύξηση αποδοχών… Έχουμε ακόμα μέλλον λοιπόν…

Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Μασούρας

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα