Ο Ολυμπιακός με ένα χαφ θα γίνει σούπερ

Ο Ολυμπιακός έκανε εμφάνιση από τα παλιά με τη Γουέστ Χαμ. Κυριάρχησε απέναντι σε ομάδα Premier League. Και όχι σε όποια και όποια, σε μια από τις καλές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Βέβαια, απέναντι σε οποιαδήποτε αγγλική ομάδα, οποιαδήποτε Ελληνική αν παίξει έτσι, είναι ιστορικό. Παρεμπιπτόντως είναι η δεύτερη Ελληνική νίκη μετά το 3-2 της ΑΕΚ

στο Μπράιτον. Το λέει κάποιος και εντυπωσιακό.

Ο Ολυμπιακός πάντως ήταν εκπληκτικός ενώ το γκολ του Φορτούνη είναι για να μείνει έως το τέλος της σεζόν στα highlights.

Ο Έλληνας διεθνής έτσι όπως ακουμπά την μπάλα και της δίνει πορεία προς τη γωνία είναι δείγμα της αξία, του ταλέντου και της ποιότητάς του.

Τι άλλο συμπέρασμα βγαίνει από τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού; Κάτι τακτικό, που όμως είναι σημαντικό γιατί από τέτοιες μεγάλες νίκες μπορεί να δει μια ομάδα την κίνηση που θα την απογειώσει.

Ο Ολυμπιακός του 4-3-3 πάτησε τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολυμπιακός του 4-2-4 με τον Παναθηναϊκό είχε θέματα και βρέθηκε πίσω στο σκορ δίκαια στο ημίχρονο.

Αυτό δείχνει πως ο Ολυμπιακός με μια κίνηση στα χαφ μεταγραφική θα μπορέσει να θέσει ακόμα πιο στέρεες βάσεις για μεγάλα πράγματα.

Να γίνει δηλαδή αφεντικό στο πρωτάθλημα αλλά και να μπορέσει στην Ευρώπη που θα συνεχίσει όπως δείχνουν τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερος.

Οι Καμαρά, Έσε, Αλεξανδρόπουλος έχουν μπακ απ μόνο τον Ιμπόρα. Πολλές οι ενστάσεις για τον Ισπανό χαφ.

Με έναν συν παίκτη εκεί, ο Ολυμπιακός θα βλέπει αλλιώς την κατάσταση.

Ο Έσε έδειξε από την άλλη, πως είναι παίκτης για μεγάλο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα