Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανανεώσει τον Ελ Κααμπί

09:01 5/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει φοβερά δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες περίπου δύο εβδομάδες. Τα δύο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και η αρχή στα πλέι οφ με Παναθηναϊκό εντός και ΑΕΚ εκτός.

Ο Μεντιλίμπαρ δε θα περίμενε μάλλον πιο δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μάλιστα, με την αρχή της πορείας του στο κλαμπ να έχει 6 νίκες σε 6 παιχνίδια. Εκ των οποίων δύο ευρωπαϊκές επιτυχίες, δύο ανατροπές και η 4άρα στην

Τούμπα.

Αυτό πάντως που είναι talk of the town είναι φυσικά ο Ελ Κααμπί. Η στήλη είχε τονίσει και πρόσφατα πόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις κάνει. Αλλά το σερί του πλέον έχει ξεπεράσει την προσδοκία ακόμα και του πιο αισιόδοξου φιλάθλου.

Ο Ολυμπιακός έχει το Νο9 του στα 22 γκολ σε 33 ματς. Είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα σε 21 ματς ενώ στην Ευρώπη έχει 7 σε 12. Εντυπωσιακός.

Ο Ελ Κααμπί σκοράρει σε 7 σερί παιχνίδια και γενικά είναι σε κατάσταση πέρα από κάθε φαντασία.

Επειδή, όμως υπάρχει πάντα ένα αλλά, στην περίπτωση του 31χρονου μαροκινού φορ είναι το συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης έχουν μόλις μια σεζόν συμφωνία.

Δεν χρειάζεται και τρελή ανάλυση πως προτεραιότητα του κλαμπ θα πρέπει να είναι η ανανέωση του. Άμεσα. Τέτοια νούμερα κάνουν μπαμ σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Ο Ολυμπιακός αν αργήσει θα έχει δύσκολο δρόμο να διαβεί.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα