Ο Ολυμπιακός ψάχνει προπονητή – Μαρτίνεθ μέχρι νεοτέρας

Ο Ολυμπιακός, συνολικά σαν οργανισμός, είναι σε εσωστρέφεια. Ο Ντγιέγκο Μαρτίνεθ είναι στον αέρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να πάρει μια απόφαση, αφού εξετάσει όλες τις παραμέτρους και συζητήσεις με όλους τους αρμόδιους συνεργάτες του. Η αναζήτηση προπονητή είναι δεδομένη όμως από τους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, το θέμα δεν είναι τωρινό. Σας έχουμε αναφέρει

πως εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν δύο πόλοι γύρω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα μπλοκ που υποστηρίζει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ένα που ζητά την κεφαλή του επί πίνακι. Πριν καν έρθει η συντριβή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά από αυτή όμως, άρχισε να μπαίνει στο κεφάλι του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού το σενάριο της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Δύο διερευνητικές επαφές έγιναν με προπονητές, αλλά απέβησαν άκαρπες. Μετά την ήττα όμως από τη Φράιμπουργκ με το 5-0, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι σε περιδίνηση. Πιθανό έμοιαζε το σενάριο να μην τον έβρισκε η Παρασκευή προπονητή του Ολυμπιακού. Ακόμα όμως παραμένει στη θέση του. Διότι, ο Ολυμπιακός δεν έχει έτοιμο τον επόμενο.

Η απόφαση δεν είναι απλή. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει εν μέσω κρίσιμων αναμετρήσεων με υπηρεσιακές λύσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που προς τα έξω δεν βγαίνει τίποτε συγκεκριμένο σε ότι αφορά το μέλλον του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η νύχτα θα είναι μακριά, ωστόσο αν περάσει χωρίς εξέλιξη δεν αποκλείεται ο… προσωρινός προπονητής να είναι ο ίδιος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αυτή η λύση πια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Με άλλα λόγια, οι εξελίξεις μπορεί να είναι και το «περιμένουμε». Ο Ολυμπιακός παίζει στον Βόλο την ερχόμενη Κυριακή, επομένως η αποστολή πρέπει να αναχωρήσει το Σάββατο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα είναι πιθανότατα σε αυτή, αλλά μοιάζει δύσκολο να το γυρίσει το χαρτί.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα