Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ θυμίζει αυτόν του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ κερδίζει. Παίζει και καλή μπάλα. Έως τώρα στις 6 αγωνιστικές είχε 5 ματς στην έδρα του. Σύμφωνοι, δεν είναι ότι χειρότερο. Φάνηκε όμως στην περίπτωση τόσο του Παναθηναϊκού όσο και των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, πως δεν είναι και θέσφατο.

Ναι έχασαν

βαθμούς με μάλλον καλύτερους αντιπάλους αλλά όχι η ΑΕΚ π.χ. όπως στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα έγραψε 5 στα 5 μετά το 4-1 επί του Άρη. Του βγαίνουν διάνα και αρκετές μεταγραφές όπως ο Έσε.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως σιγά σιγά ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ παίρνει τα credits που δείχνει να αξίζει. Σίγουρα το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ δεν ήταν η καλύτερη αρχή στην Ευρώπη αλλά έχει μπροστά του ματς για να ισιώσει.

Στην Ελλάδα έφυγε αλώβητος από την OPAP Arena. Θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ από τον Άρη αλλά τελικά τον ισοπέδωσε με ένα ονειρικό τελευταίο 35λεπτο.

Δε θα είναι υπερβολή να πει κανείς, πως το τελευταίο διάστημα του αγώνα με τον Άρη, ο Ολυμπιακός ήταν τόσο καλός όσο επί εποχής Μαρτίνς. Στα καλά του Μαρτίνς όχι τόσο στον τελευταίο χρόνο.

Επίσης, είναι απόλυτα σημαντικό, πως φαίνεται ακόμα και στο απαίδευτο μάτι, πως γίνεται δουλειά στο Ρέντη. Οι παίκτες βρίσκονται, υπάρχει κίνηση με ή χωρίς την μπάλα.

Οι γραμμές είναι κοντά. Ζητήματα για να λυθούν υπάρχουν, αυτό έλειπε, πρόκειται για μια νέα ομάδα.

Αλλά θα πρέπει να είναι κάποιος στα όρια του κομπλεξισμού για να μην αντιληφθεί πως ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ είναι στο σωστό, πολύ σωστό δρόμο.

Το πρωτάθλημα στο τέλος μπορεί να το χάσει από την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ. Αλλά αν ο Μαρτίνεθ στηριχθεί, ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μαρτίνεθ, Μαρτίνς,olybiakos, martineth, martins