Ο Παναιτωλικός ανάσανε: Σόου Τορεχόν κόντρα στον Πανσερραϊκό

19:13 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ανεβαίνει σταθερά και πλέον αφήνει πίσω του τις τελευταίες δύο θέσεις. Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-2 του Πανσερραϊκού και αναθάρρησε. Οι Αγρινιώτες έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως τα καλύτερα θα έρθουν με την εικόνα που τελευταία παρουσιάζουν.

Για μεγάλο μέρος της σεζόν ήταν τραγικοί, αλλά ο Γιάννης Πετράκης τους έχει μεταμορφώσει. Στα τελευταία τέσσερα ματς δεν έχει ήττα ο Παναιτωλικός και κατάφερε συνολικά να μαζέψει οκτώ βαθμούς από τους συνολικά 14 που έχει στη Stoiximan Super League.

Αντιστρόφως

ανάλογη η εικόνα του Πανσερραϊκού. Πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και έξι αγώνες συνολικά χωρίς τρίποντο. Κάπως έτσι τον έπιασε στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός. Τα «λιοντάρια», που στις αρχές εντυπωσίαζαν, δείχνουν ικανά πια να μπλέξουν για τα καλά. Το βασικό τους πρόβλημα είναι πως δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Εάν αυτό συνεχιστεί, θα έχουν θέμα.

Το ματς

Διαγωνισμός λαθών ήταν το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο 0-1 του Δεληγιαννίδη στο 15′. Μλάντεν και Καπίνο δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.

Όχι ότι πήγαινε πίσω και ο Πανσερραϊκός. Η επιμονή του Πάμπλο Γκαρσία να έχει ψηλά την άμυνά του, κοστίζει. Μπορεί για τον απλό θεατή να είναι ευχάριστα στο μάτι τα «λιοντάρια», αλλά έχουν τόσα κενά πίσω που μία κάθετη αρκεί για να βγει κάποιος μόνος του, όπως έγινε στο 1-1 του 35′ από τον Τορεχόν.

Οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ουάρντα πραγματοποίησε ντεμπούτο, αλλά οι ενδεκαδάτοι ήταν που συνέχισαν να κάνουν τη διαφορά. Πρώτος όλων ο Τορεχόν που στο 64′ διαμόρφωσε το 2-1.

Έξι λεπτά μετά ο Καπίνο είχε άλλη μία λανθασμένη αντίδραση και παραχώρησε πέναλτι. Εκτελώντας το ο Θυμιάνης ισοφάρισε. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπε ξανά ο Τορεχόν με κεφαλιά από φάουλ του Σενγκέλια.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2

Σκόρερ: 35′, 64′ και 84′ Τορεχόν – 15′ Δεληγιαννίδης, 71′ Θυμιάνης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (Πέρες 23′), Μπαλντασάρα (Σενγκέλια 45′), Χατζηθεοδωρίδης (Ξενιτίδης 90+1′), Καρέλης (Ζοάο Πέδρο 75′), Ντουάρτε (Μπελεβώνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (Αυλωνίτης 45′), Στάικος, Μορέιρα (Μπαΐροβιτς 90′), Μούργος (Ντάνκερλουϊ 45′), Σοφιανός (Ουάρντα 45′), Χατζηστραβός, Άλεξιτς (Γούλερι 83′).

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα