Ο Πανσερραϊκός πήρε μπροστά με σούπερ Μπετανκόρ και βούλιαξε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ένας ενισχύθηκε, ο άλλος παλεύει ακόμη με τα ψέματα! Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Πανσερραϊκός με 0-2 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Μπετανκόρ.

Τα «λιοντάρια» με το ξεκίνημα του Γενάρη απέκτησαν τον φορ που τους έλειπε. Δεν έδειξαν, μάλιστα, μόνο αντανακλαστικά, αλλά έκαναν και καλή επιλογή. Έτσι ο Ισπανός μετά τον βαθμό που χάρισε στο ντεμπούτο του στον αγώνα με την Κηφισιά, υπέγραψε και το διπλό στα Ιωάννινα.

Την

ίδια ώρα ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει αβοήθητος. Ακόμη να ανακοινώσει μεταγραφή, αν και έκανε την πρώτη του όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, ακόμη να βρει έξτρα λύσεις. Το ταβάνι του συγκεκριμένου ρόστερ είναι χαμηλό και αυτό φάνηκε σε έναν ακόμη αγώνα.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης και την αναμενόμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήρθε ένα αποτέλεσμα που δείχνει πολλά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει άμεση ενίσχυση, αλλιώς οι ελπίδες για παραμονή δεν θα είναι πολλές.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε δεύτερο σερί διπλό στο πρωτάθλημα. Επιθετικά είναι εμφανές πως βρίσκει λύσεις με τους Μπετανόρ και Ουάρντα, ενώ είναι σημαντικό και το μηδέν στην άμυνα. Το δεύτερο διαδοχικό clean sheet στη  Stoiximan Super League σκορπά αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας.

Το ματς

Σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν ενδιαφέρον έως το φινάλε του, όλα κρίθηκαν στο πρώτο 20λεπτο. Χωρίς να έχει γίνει τίποτα στο δεκάλεπτο, ο Πανσερραϊκός πέτυχε δύο γκολ αμέσως μετά και ουσιαστικά «καθάρισε».

Στο 11′ ο Μπετανόρ άνοιξε το σκορ παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Στάικου, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Ευγενική χορηγία το συγκεκριμένο τέρμα του Κλέιμαν, ο οποίος έκανε ηρωική έξοδο. Παρεμπιπτόντως, ο Ισραηλινός είχε τραγική εικόνα και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Τα πάντα ήταν πολύ δύσκολα στη συνέχεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αφενός γιατί δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα και αφετέρου γιατί το άγχος ήταν τέτοιο που όλα έγιναν ακόμη χειρότερα. Απολύτως τίποτα δεν έκαναν οι γηπεδούχοι έως την ανάπαυλα και η μοναδική καλή στιγμή ήταν αυτή στο 31′ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπετανκόρ και πάλι.

Προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουν οι Ηπειρώτες δίχως επιτυχία. Η μεγάλη τους ευκαιρία ήρθε στο 49′ με τους Κόντε και Τζίμα. Ακολούθησε η απογοήτευση και ο Πανσερραϊκός το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας καλή διαχείριση.

Βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να έχουν μπλοκάρει ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε αλλαγές. Το έψαξε αρκετά και θα μπορούσε να έχει βρει μία λύση με τον Μπάλαν, ο οποίος στο 79′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ουσιαστικά εκεί τελείωσαν όλα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 0-2

Σκόρερ: 11′ και 16′ Μπετανκόρ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 60′), Καραχάλιος (Ριένστρα 60′), Τζίνο, Λεό (Τζίμας 46′), Παμλίδης, Ροσέρο (Έφορντ 81′), Κόντε (Μπάλαν 60′).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (Μούργος 89′), Ουάρντα (Πεταυράκης 89′), Ντάνκερλουι (Οικονόμου 81′), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 71′).

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα