Ο ΠΑΟΚ έκανε διάνα με τον Ντεσπόντοφ! Ο Ολυμπιακός όχι

21:46 5/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ τρέχει τρελό σερί. Αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Σχεδόν σε κανένα από τα 7 παιχνίδια που έχει κερδίσει μετά την ήττα από την ΑΕΚ δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα της ομάδας του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής βλέπει τη δουλειά που γίνεται, να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα ρολάρει απίστευτα, οι παίκτες κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν και δείχνουν όλοι να είναι σε φοβερή κατάσταση.

Εντάξει, ένας ξεχωρίζει. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ

μετά την απαραίτητη περίοδο προσαρμογής, τα σπάει. Σε 20 ματς πλέον με τον ΠΑΟΚ έχει 7 γκολ και 9 ασίστ. Το δεύτερο στατιστικό είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Είχε 3 ασίστ με την Κηφισιά και 3 με τον ΟΦΗ.

Σκοράρει στα 3 τελευταία ματς και στα 4 από τα 5, στα οποία έχει πάρει και 90λεπτα στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα έχει συνολικά 5 γκολ και 6 ασίστ. Ο Βούλγαρος είναι σε συγκλονιστική φόρμα.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έκανε διάνα. Διάνα που έδωσε τα χρήματα που ήθελε η Λουντογκόρετς για να τον αποκτήσει. Και φυσικά υπάρχει και το αίσθημα της επιτυχία ακόμα πιο μεγάλο για έναν παίκτη που είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ντεσπόντοφ δείχνει να είναι παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα. Μια ομάδα που έχει λύσεις στα άκρα και σημαντικές. Αλλά σα να είναι μια κλάση πάνω τη δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό βγαίνει και στα αποτελέσματα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα