Ο ΠΑΟΚ και ο Μουργκ είναι κοντά σε νέο συμβόλαιο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και έκλεισε την Κυριακή (17/12) στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το ακόμα πιο εκπληκτικό είναι πως πήγε χωρίς Τάισον και Ζίβκοβιτς στην Τρίπολη και έκανε βόλτα.

Από αυτά φαίνονται οι ομάδες πρωταθλητισμού. Βέβαια, από εκεί είχαν περάσει και οι ανταγωνιστές, επομένως έπρεπε και ο ΠΑΟΚ να νικήσει αλλά το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Το ζήτημα βέβαια εκτός από τη νίκη είναι τι κάνει

επιτέλους φέτος ο Τόμας Μουργκ. Οι περισσότεροι τον είχαν για φευγιό. Ξεκινούσε η σεζόν και έλεγαν πως θα αποχωρήσει τον Γενάρη.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται λανθασμένα ο Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος έχει αυτό το καλό πως θέλει να τους έχει όλους. Ακόμα και με τον Μιχαηλίδη που η σχέση έχει περάσει με τα πάνω και τα κάτω, τον εντάσσει στο rotation.

Ο Μουργκ κάνει σεζόν καριέρας φέτος. Με τα 2 γκολ στην Τρίπολη, έχει 20 ματς, 7 γκολ 1 ασίστ. Έχει 6 τέρματα στην Stoiximan Super League, δηλαδή τι άλλο να κάνει. Εμφανίζει εικόνα σύγχρονου επιτελικού που είναι σε τρομερή φόρμα.

Το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως είναι σε απόλυτα καλό δρόμο για ανανέωση δύο ετών. Ο Μουργκ φτιάχνει το όνομά του σε ακόμα καλύτερο επίπεδο στα 29 του στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι εξάλλου πως το περιβάλλον είναι απόλυτα υγιές και αυτό βοηθά τον καθένα να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα