Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δάφνη βλέπει ποιοι έβαλαν φωτιά

Μία άσχημη εξέλιξη για τον Ντίνο θα έχει ο Παράδεισος των κυριών στα επόμενα επεισόδια με τη Δάφνη όμως να μπορεί να τον βοηθήσει να αντεπιτεθεί.

Η σειρά του Alpha σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση, ενώ λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, Αμαλία και Ντίνος έρχονται ξανά κοντά πυροδοτώντας νέες εξελίξεις.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Δάφνη βλέπει ποιοι φταίνε για τη φωτιά

Ο Γιωργαρής, είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τη φωτιά, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία. Η φωτιά που έχει ξεσπάσει

στο Ολύμπια, φέρνει, τελικά, τεράστια ταραχή σε όλους εκτός από τον υπαίτιο του εμπρησμού…

Η Δάφνη, βλέπει δυο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από μέσα και δίνει την περιγραφή τους στην αστυνομία. Μάλιστα θα τους δει να συνομιλούν με κάποιον ο οποίος είναι και αυτός που τους έβαλε να κάψουν τον Ντίνο. Ο Ντίνος, έτοιμος να καταρρεύσει, καταστρέφεται οικονομικά για άλλη μια φορά.

Ο Χρήστος, περιποιείται την Στέλλα, όσο περισσότερο μπορεί… Ο Σαρηγιάννης, προσπαθεί να πείσει τον Ρένο πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει ο ίδιος τη θανατική ποινή, είναι να δώσει στην αστυνομία τον Σίμο…

Ο Ντίνος, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ισχυρίζεται πως ξέρει ποιος είναι αυτός που έβαλε την φωτιά στο Ολύμπια μετά από όλα όσα του λέει η Δάφνη.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Ντίνος προσπαθεί το ακατόρθωτο!

Ο παράδεισος των κυριών: Η Μιράντα λέει στο Χριστόφορο αυτό που πρέπει να ακούσει!

Survivor 22-4: Σε πολύ κακή κατάσταση οι Μπλε μετά την αποχώρηση Τζέιμς – Φεύγει και ο Παππάς – Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δάφνη,dafni