Ο Παυλίδης δεν μπορεί να σκοράρει το ίδιο εύκολα με την Εθνική

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τα σπάει και φέτος με την Αλκμάαρ. Ότι και να λέει κάποιος υπάρχουν οι αριθμοί. Δεν είναι άποψη, είναι πραγματικότητα. Ο Παυλίδης έχει 15 γκολ και 3 ασίστ σε 19 ματς με την ολλανδική ομάδα. Απίστευτο. Συνεχίζει από εκεί που ήταν πέρυσι. Σε 40 ματς είχε 22 γκολ και 14 ασίστ. Αυτά είναι νούμερα μπάσκετ όχι ποδοσφαίρου.

Ο Παυλίδης δηλαδή σε 1,5 σεζόν, ούτε σε 1,5 σεζόν έχει σε 59 ματς, 37 γκολ.

Απίστευτα νούμερα.

Ο εκπληκτικός λοιπόν φορ που είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων και θα κάνει άμεσα μεταγραφή, δεν μπορεί να βρει το γκολ με την Εθνική.

Για το ακριβές, έχει να σκοράρει κοντά 1,5 χρόνο.

Τελευταίο του τέρμα με την Εθνική ομάδα ήταν στη νίκη 3-0 επί της Κύπρου για το Nations League στις 9 Ιουνίου 2022.

Από τότε ο Παυλίδης έχει συμμετοχή σε επίσημα και φιλικά, σε 9 ματς. Αλλά γκολ δεν έχει βάλει. Φάνηκε και από τις αντιδράσεις του πόσο θέλει το γκολ ακόμα και στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία.

Έχει χάσει 4 παιχνίδια λόγω τραυματισμού το 2022 και σε ένα ήταν στον πάγκο. Ήταν αποστολή αλλά δεν έπαιξε δηλαδή στη νίκη 0-2 στην Ιρλανδία για τα τωρινά προκριματικά του Ευρωπαϊκού.

Το ζήτημα είναι πως ο Παυλίδης βλέπει ότι έχει ανέβει και κατακόρυφα ο ανταγωνισμός. Ο Γιακουμάκης ήταν φοβερός στην πρώτη του σεζόν στο MLS και ο Ιωαννίδης κάνει χρονιά καριέρας στον Παναθηναϊκό. Κι όλα αυτά βέβαια σε μια περίοδο που η Εθνική ζει τις ημέρες του αν θα μείνει ο Πογέτ, που είναι δύσκολο να το γυρίσει!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα