Ο Σιμάνσκι κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά δεν το κουνάει από την ΑΕΚ

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Όχι φυσικά χωρίς συμβόλαιο από την ΑΕΚ. Αυτό είναι ενεργό και λήγει το καλοκαίρι του 2027. Ο Πολωνός μέσος της Ένωσης είναι χωρίς ατζέντη εδώ και λίγο καιρό και θα συνεχίσει έτσι. Διότι, η μεταγραφή και η αποχώρηση από την Ένωση αυτή τη στιγμή δεν είναι στο μυαλό του.

Μπορεί για την Εθνική Πολωνίας να μην αποτελεί καν επιλογή back up, αλλά για την ΑΕΚ

θεωρείται πολυτέλεια. Βέβαια και στην εθνική του ομάδα ενεργότατο μέλος είναι και μάλιστα θα πάει στο ερχόμενο Euro 2024.

Για τον Ματίας Αλμέιδα και την ΑΕΚ όμως είναι κάτι παραπάνω. Ο παίκτης που ΄χει «χτίσει» τον άξονα της. Ο αρχηγός που ΄χει αρχίσει να ψελλίζει και τα ελληνικά του μια και συμπληρώνει μία 4ετία στα μέρη μας. Ο ίδιος που εδώ και 1,5 μήνα πλέον κυκλοφορεί χωρίς ατζέντη στην αγορά μια και τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Μάριους Πιεκάρσκι.

Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα θα μου πείτε. Όντως. Μόνο που βάσει πηγών μας ήδη έχει ρίξει δύο άκυρα σε διεθνή agencies. Γραφεία που θα μπορούσαν να του φέρουν δελεαστικές προτάσεις. Το pressing από τις ομάδας της Τουρκίας ακόμα υφίσταται. Αλλά… H σύζυγος Σιμάνσκι, όμως, αποφασίζει αυτή την περίοδο! Για να ξέρετε…

Αφήστε που με την έλευση του Σιμάνσκι junior πριν κανένα μήνα δύσκολο βλέπω μετακίνηση το επόμενο καλοκαίρι. Αυτά…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα