Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε αυτά που σκέφτονται οι νέοι της ηλικίας του – Γι’ αυτό ενόχλησε

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη πρόκριση του στους «16» του Cincinati Open, στις οποίες και αναφέρθηκε στην απόφαση του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αν αυτό δεν γίνει υποχρεωτικό.

Αυτή τη φορά, ο Στέφανος χωρίς να λυγίσει από την αφόρητη πίεση και κριτική που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το σύνολο των ΜΜΕ και των social media που έσπευσαν να καταδικάσουν και να

«δολοφονήσουν» τον χαρακτήρα του, αιτιολόγησε με επιχειρήματα αυτή του την απόφαση η οποία είναι πέρα ως πέρα λογική και αποτελεί δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.

«Δεν είμαι κατά του εμβολίου αλλά δεν βλέπω λόγο να το κάνει κάποιος στην ηλικία μου», τόνισε ο τενίστας που μίλησε προφανώς για τα αυτονόητα καθώς για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκει δεν έχει υπάρξει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Παράλληλα ανέφερε πως για εκείνον το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά και πως αποτελεί κάτι πρώιμο για να το υποδεχτεί στον οργανισμό του, κάτι το οποίο μετέτρεψε ορισμένους σε μαινόμενους ταύρους αφού φρόντισαν άμεσα να ποινικοποιήσουν μια διαφορετική άποψη και θέση… καθώς όποιος είναι εκτός γραμμής είναι και εναντίον της λογικής τους.

Πολλοί δε επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα της συμμετοχής του στην καμπάνια του «Μένουμε Ασφαλείς», συγχέοντας δύο πράγματα ανόμοια καθώς τα μέτρα ασφαλείας που έπρεπε και πρέπει να τηρούν οι πολίτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την απόφαση να κάνει κάποιος ή όχι το εμβόλιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζουν πολλά μπράβο στον Στέφανο, που με σθένος υπερασπίστηκε την άποψη του και κατάφερε να εκφράσει αυτά που σκέφτονται οι νέοι της ηλικίας του, κάτι που ενόχλησε πολλούς…

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αποστομωτική απάντηση στις επικρίσεις για το εμβόλιο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μην πυροβολείτε τον τενίστα – Σκληρή και άδικη κριτική

Τελικά ποιός κοροϊδεύει ποιόν σ’ αυτή τη χώρα;

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα