Ο Τερίμ ξεκαθάρισε πως «εμείς φταίμε»

23:31 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις από τον πάγκο και ξαναμπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει μία ειλικρινή παραδοχή.

Μετά από δύο μεγάλες νίκες το «τριφύλλι» ξαναμπήκε στο κόλπο. Μόνο που παραμένει τρίτο με τον Τούρκο να λέει πως «εμείς φταίμε».

Ας μην ξεχνάμε πως στο τέλος της κανονικής διάρκειας ο Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλίες με Λαμία,

Κηφισιά και ΟΦΗ. Αποτυχία ήταν για εκείνον και η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Τερίμ είπε πως «η τύχη είναι κάτι που έρχεται μετά από ένα καλό πλάνο. Δεν υπάρχει κάτι τυχαίο. Δεν πιστεύω στην τύχη. Αν δεν μπορείς να βάλεις το γκολ λες ότι είσαι άτυχος ή κάνεις λάθος και δέχεσαι γκολ, λες ότι είσαι άτυχος. Εγώ λέω κατευθείαν ότι εμείς φταίγαμε.

Χάσαμε πέναλτι, είχε αγώνα που κάναμε 50 σέντρες και 20 σουτ και πάντα έλεγα ότι δεν τα καταφέραμε εμείς. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Στον Μαντσίνι θέλω να δώσω περισσότερες ευκαιρίες. Όλοι δουλεύουν σκληρά κι έχουν ποιότητα. Όλοι μαζί, όσο είμαστε ενωμένοι, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έκλεισα εκατό ημέρες με τον Παναθηναϊκό και ανά τρεις-τέσσερις μέρες παίζαμε αγώνα. Όσο θα κερδίζουμε, με αυτή την αυτοπεποίθηση θα παίζουν οι παίκτες. Παίξαμε με όλους 11 αγώνες και απέναντι σε όλους πήραμε, τουλάχιστον, μια νίκη. Δείξανε σε όλους ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες με τη Λαμία και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Αν μπορούμε να κάνουμε αυτό που έχουμε στη σκέψη μας, ξέρουμε και το σημείο στο οποίο θα είμαστε στη βαθμολογία».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα