Ο Βόλος το έσωσε με το «δώρο» του Οικονόμου και φρέναρε τον Πανσερραϊκό

Ωραίο ματς ήταν, γκολ είχε, πολλή ένταση στο τέλος και αρκετές συγκινήσεις. Κάπως έτσι Πανσερραϊκός και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι 2-2.

Κάπως έτσι η τρίτη σερί νίκη στη Stoiximan Super League δεν ήρθε. Αγκαλιά με αυτή ήταν οι Σερραίοι που την πάτησαν όπως συνήθως. Για ένα ακόμη φετινό τους παιχνίδι δέχτηκαν γκολ

στις καθυστερήσεις.

Ο Βόλος έβγαλε ξανά αδυναμίες, αλλά το πάλεψε και η επιβράβευση ήταν ο βαθμός. Δεν του αλλάζει πολλά, αλλά κακός δεν είναι μετά τις ήττες Παναιτωλικού και Κηφισιάς. Πήγαν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού οι Θεσσαλοί και συνεχίζουν. Πρέπει να βελτιώσουν αρκετά, όμως, για να ξεφύγουν.

Το ματς

Ανοιχτό ήταν το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Ούτε ο Πανσερραϊκός ούτε ο Βόλος φέτος έχουν δείξει ιδιαίτερες αρετές αμυντικά. Αφήνουν κενά, προσπαθούν να ρισκάρουν και όλο αυτό έχει επιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαντ ις στιγμές τους και η πιο καλή στο πρώτο 20επτο ήταν αυτή με τον Ντανκερλούι στο 16′. Ωστόσο, αυτή ήταν και η αρχή της πτώσης των «λιονταριών». Σταδιακά ισορρόπησε ο Βόλος Στο 39′ πήρε ένα πέναλτι, το οποίο «ακυρώθηκε» μέσω VAR, αλλά τελικά το 0-1 έγινε έξι λεπτά μετά με ωραίο τελείωμα του Ασενούν.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με πέναλτι του Θυμιάνη και ξαναπήρε τα πάνω του. Μία που απείλησε με τον Άλεξιτς για την ανατροπή, μία που την έκανε τελικά με τον Δεληγιαννίδη στο 59′. Μόνο που αντί να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που είχε, σταδιακά γύρισε προς τα πίσω.

Την έχει πατήσει και άλλες φορές με αυτό τον τρόπο. Το έπαθε εκ νέου. Ο Βόλος πήρε την μπάλα και μπορεί να μην ήξερε τι να την κάνει, αλλά στο φινάλε βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει. Ο Οικονόμου έκανε το «δώρο» πατώντας τον Μύγα, οι Θεσσαλοί πήραν μέσω VAR ξεκάθαρο πέναλτι και με τον Γκαρσία να το εκτελεί έγινε το 2-2 στο 90’+4.

Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2

Σκόρερ: 50′ Θυμιάνης, 59′ Δεληγιαννίδης – 45’+1 Ασενούν, 90’+4 Γκαρσία

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (45’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου).

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (45’ Κόμπα), Τσοκάνης (73’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα