ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Αγώνας με πολλά μέτωπα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Απέναντι στον ΟΦΗ σήμερα ο Ολυμπιακός. Μία ομάδα η οποία από πέρσι έχει δείξει καλά δείγματα γραφής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Παίζει ένα ανοιχτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και να κλείνεται στην άμυνά του. Επίσης είναι μία ομάδα η οποία ξέρει να αναγνωρίζει, κάτι το οποίο στην Ελλάδα

δεν το συνηθίζουμε.

Το απέδειξαν πέρσι οι Κρητικοί όταν υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό στην Κρήτη ως πρωταθλητή, αφού είχε κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά όταν έπαιξαν οι δυο τους.

Από εκεί και πέρα όμως το ματς αυτό στην Κρήτη μόνο εύκολο δεν είναι για τους «ερυθρόλευκους». Είναι ένας αγώνας με αρκετά μέτωπα για τους Πειραιώτες.

Από τη μία φυσικά είναι η κατάκτηση της νίκης. Αυτό είναι το νούμερο ένα που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Όμως δε μένει εκεί η ομάδα, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα δει ο Πέδρο Μαρτίνς τους Μπρούμα και Πέπε ως βασικούς.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι μέσα και ο αγώνας αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί μιλάμε για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι όταν αποκτήθηκαν ήταν για να μπουν στη βασική ενδεκάδα και να προσφέρουν.

Τώρα θα πρέπει να το δείξουν αυτό αμφότεροι… Να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και να πάρουν φανέλα βασικού και να βοηθήσουν τους Πειραιώτες. Με λίγα λόγια, να αρχίσουν αν κάνουν απόσβεση τα λεφτά τους…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εμβιλά: «Δεν τα καταφέρνουμε στα πρώτα ημίχρονα, αλλά παίζουμε καλά»

Το άρθρο ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Αγώνας με πολλά μέτωπα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα