ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Λύτρωση στο 90+4′!

Με αρκετές απουσίες παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Σίμος στο κυριακάτικο ματς του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αυτές τις ελλείψεις προσπάθησε να εκμεταλλευθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του έπαιξε 4-4-2, με Καρλίτος-Φεντερίκο Μακέντα μπροστά.

Οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με Τάσο Χατζηγιοβάνη, Φραν Βέλεθ, προτού ο ΟΦΗ ισορροπήσει την κατάσταση στη μεσαία γραμμή.

Ανιαρό

το πρώτο ημίχρονο, με έλλειψη φαντασίας και ελάχιστες υποψίες για φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Καρλίτος είχε ευκαιρία για το 0-1 στο 23ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του βελτιωμένου Φακούντο Σάντσες, όμως ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έμελλε να το βάλει.

Η αλήθεια είναι ότι αν ο Χατζηγιοβάνης δεν έκανε κατάχρηση της μπάλας στο 37ο λεπτό, δύσκολα θα υπήρχε σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πασχάλης Στάικος έκλεψε την μπάλα, σούταρε, ο Σωκράτης Διούδης είπε το πρώτο «όχι», αλλά στην επαναφορά ο Φάμπιο Στάρτζεον βρήκε δίχτυα με νέο σουτ.

Πέραν ενός μάλλον ακίνδυνου σουτ του Μακέντα, ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε, ασχέτως αν ο Συλαϊδόπουλος έδωσε εντολή να αλλάξουν πλευρές οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, το «τριφύλλι» μπήκε εξίσου φορτσάτο με το πρώτο, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τη νωθρή αμυντική λειτουργία και τα λάθη των γηπεδούχων.

Ο Καρλίτος έβαλε… σεντερφορίσιο γκολ στο 49’ (σκόραρε για πρώτη φορά από την 1η Νοεμβρίου του 2019) και ο Μακέντα κέρδισε πέναλτι στο 53’ από τον Μιγκέλ Μεγιάδο, σε ένα χρονικό σημείο που το μομέντουμ ήταν «καταπράσινο».

Το κείμενο ανανεώνεται…

Το άρθρο ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Λύτρωση στο 90+4′! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα