ΟΦΗ – Βόλος 2-1: Ο Τοράλ τον κρατάει μέσα στο πρόβλημα!

ΟΦΗ – Βόλος 2-1: «Ξεφουσκώνουν» οι Θεσσαλοί. Πρώτη ήττα στα play out, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. MVP και σκόρερ o Toράλ.

Τον… κατήφορο έχει πάρει ο Βόλος. Μετά το αρχικό τρία στα τρία στα play out, εντός έδρας γκέλα με Ατρόμητο (2-2) και ήττα στην Κρήτη

από τον ΟΦΗ (1-2). Οι Θεσσαλοί που ασχολήθηκαν περισσότερο με τον διαιτητή του Ατρόμητος – Κηφισιά, παρά με το δικό τους παιχνίδι, παραμένουν μπλεγμένοι στην ιστορία της παραμονής, ορίζοντας ωστόσο οι ίδιοι την τύχη τους. Από την άλλη ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ και των δύο γκολ, τον Γιον Τοράλ, παραμένει αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα.

Compact και με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ», με το πλάνο των Θεσσαλών ξεκάθαρο. Να παραμείνουν αήττητοι και ότι καλύτερο προκύψει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το πλάνο πήγε βάσει σχεδίου μέχρι το πρώτο ημίωρο περίπου αλλά κάπου εκεί, ο Χρήστος Κόντης έπρεπε να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του. Στο 28′ ο Τοράλ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έχουν προειδοποιήσει 2-3 φορές μέχρι το σημείο της επίτευξης του γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Το μοτίβο του πρώτου ημιχρόνου μετά το 1-0 δεν αλλάζει ιδιαίτερα, με τον Βόλο να είναι ακίνδυνος επιθετικα και τον ΟΦΗ να παραμένει δραστήριος δημιουργικά.

γκολ από τα αποδυτήρια ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο. Πάλι ο ΟΦΗ, πάλι ο Τοράλ ο σκόρερ που «τελειώνει» μόνος του τον Βόλο και με το 2-0 στο 49′ βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες είχε ο Βόλος να επιστρέψει στο παιχνίδι και να μην φύγει με άδεια χέρια από την Κρήτη! Αναιμική η προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μπουν ξανά στο ματς. Το αυτογκόλ του Λαμπρόπουλος στις καθυστερήσεις δεν ήταν αρκετό, ούτε υπήρχε μετέπειτα ο χρόνος για να σώσει την παρτίδα ο Βόλος, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα στα play out.

ΟΦΗ – Βόλος 2-1

Σκόρερ: 28′, 49′ Τοράλ – 90+1′ Λαμπρόπουλος αυτ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72′ Λαμπρόπουλος), Λουκάο, Βούρος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79′ Γκλάζερ), Ριέρα, Μπάκου (72′ Μοσκέρα), Ισέκα (80′ Φελίπε),Τοράλ (64′ Γκαγιέγος).

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Λούνα (85′ Κίτσος), Τσοκάνης, Καλογερόπουλος, Άλχο, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς (62′ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασεχνούν (70′ Ποπέσκου), Μύγας (62′ Τρουιγιέ), Γκαρσία (70′ Mωραϊτης).

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα