ΟΦΗ: Η αποστολή για τη Λαμία

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19/9) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία (20/9, 18:15), με προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Γιώργος Σουρνάκης, λόγω ίωσης αλλά και ο Φελίπε Σόουζα, ο οποίος είχε πονοκέφαλο και πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, από την πλευρά του, έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σαββατιάτικο (19/9)

πρόγραμμα είχε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Στην αποστολή ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βάις, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μίγγος, Σακόρ, Στάικος, Ναμπί, Σαρντινέρο, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Σολίς, Γκαργκαλατζίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League με την Λαμία_____Our squad list for the match against Lamia FC. #oficrete #oficretefc #ofifc #slgr #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 19 Σεπ, 2020 στις 3:05 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δείτε όλα όσα κατέγραψε η παρακάμερα του ΟΦΗ TV από τη στιγμή της αποθέωσης των φιλάθλων προς την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο, μέχρι την αγωνία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το “ζεστό” χειροκρότημα στο φινάλε, παρά την ήττα, στην ευρωπαϊκή επιστροφή του ΟΦΗ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 19 Σεπ, 2020 στις 3:20 πμ PDT

Το άρθρο ΟΦΗ: Η αποστολή για τη Λαμία εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα