ΟΦΗ: Μεγάλο πρόβλημα – Δεν ξέρουν τι να κάνουν

Το μαγαζί πάει στον αυτόματο. Ο ΟΦΗ εδώ και μήνες δεν είναι καλά και η νίκη με τον Παναιτωλικό αποτέλεσε απλώς παρηγοριά στον άρρωστο.

Η εμφάνιση ήταν προβληματική και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχαν με πέναλτι οι Κρητικοί. Ανωτερότητα δεν έβγαλαν απέναντι στον κάτω του μετρίου Παναιτωλικό.

Σημαντική η νίκη, αλλά πιο σημαντικό το να υπάρξει συνέχεια. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΟΦΗ

θα έχει κάνει μία τρύπα στο νερό. Τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν είναι πολλά για να ξεγνοιάσεις με ένα τρίποντο.

Μέσα σε όλα υπάρχουν και μεγάλες καλοκαιρινές αποτυχίες. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν κακός και το αφεντικό πληρώνει για παίκτες που δεν δικαιολογούν με τίποτα τα λεφτά που παίρνουν.

Ένας από τους πρώτους είναι ο Νταν Γκλάζερ! Ως μεταγραφική επιτυχία πέρασε προς τα έξω η απόκτησή του. Έχει ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα συμβόλαια στον ΟΦΗ με πάνω από 200 χιλιάρικα ετησίως. Μόνο ο Λουίζ Φελίπε παίρνει περισσότερα και ακολουθούν ο Ισραηλινός και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στην περίπτωση -και- του Γκλάζερ ψάχνεις να βρεις για ποιον ακριβώς λόγο ο ΟΦΗ του έχει δώσει τόσα χρήματα. Δεν έχει εμφανίσει την ανάλογη αποδοτικότητα στο γήπεδο. Ξεκάθαρα. Και πλέον διάγει και αυτός, όπως και η ομάδα, ένα αγωνιστικό φεγγάρι «γεμάτο» αμφιβολίες. Μία ακόμη αποτυχία στο μεταγραφικό casting του καλοκαιριού από τους Κρητικούς… Και ο προβληματισμός διαρκώς μεγαλώνει!

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα