Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport στον κόσμο! F1, MotoGP & Nascar πρωταγωνιστούν

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport : Οι αγώνες Formula 1 είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και προσοδοφόρα αθλήματα στον κόσμο, με εκατομμύρια θαυμαστές να συντονίζονται για να παρακολουθήσουν τη δράση υψηλής ταχύτητας κάθε χρόνο. 

Όχι μόνο οι οδηγοί της F1 βιώνουν τη συγκίνηση του να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά κερδίζουν επίσης μερικούς από τους υψηλότερους μισθούς στον επαγγελματικό αθλητισμό. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τους πλουσιότερους οδηγούς της F1 στον κόσμο,

εξερευνώντας την καθαρή τους αξία και πολλά άλλα.

Οι οδηγοί της Formula 1 συνήθως αμείβονται με εκατομμύρια ανά αγώνα με βάση τα συμβόλαιά τους. Κερδίζουν χρήματα κερδίζοντας έναν αγώνα ή κερδίζοντας πόντους πάνω από το όριο του στόχου.

Κορυφαίοι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport για το 2023

Η Formula 1 (F1) είναι ένα άθλημα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που πληρώνει αδρά τους οδηγούς. Παρακάτω είναι μια λίστα με την τρέχουσα καθαρή θέση των οδηγών της Formula 1.

17. Lance Stroll – 50 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Lance StrulovitcΗμερομηνία γέννησης : 29 Οκτωβρίου 1998Ηλικία: 24 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Μόντρεαλ , Καναδάς

Ποιος οδηγός F1 προέρχεται από την πιο πλούσια οικογένεια; Ο Λανς Στρολ προέρχεται από μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες. Ο πατέρας του, Λόρενς Στρολ, ιδιοκτήτης της Aston Martin , έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Λανς ξεκίνησε να αγωνίζεται σε ηλικία δέκα ετών και έχει οδηγήσει στο παρελθόν για τη Williams και τη Racing Point. Η καθαρή περιουσία του Lance Stroll υπολογίζεται σε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Lance Stroll της Aston Martin Aramco ενόψει του Grand Prix του Μπαχρέιν της Formula 1 στο Sakhir Circuit στο Sakhir του Μπαχρέιν.

16. Nico Rosberg – 50 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Nico Erik RosbergΗμερομηνία γέννησης: 2 7 Ιουνίου 1985Ηλικία: 37 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Βισμπάντεν, Δυτική Γερμανία

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport : Ο Ρόσμπεργκ είναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, ο οποίος ξεκίνησε ανταγωνιστικούς αγώνες καρτ σε ηλικία έξι ετών. Είναι γιος του Φινλανδού παγκόσμιου πρωταθλητή Keke Rosberg. Ο Nico έχει κερδίσει πολλά περιφερειακά και γαλλικά εθνικά πρωταθλήματα. Η καθαρή περιουσία του Νίκο Ρόσμπεργκ υπολογίζεται σε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Nico Rosberg παρευρίσκεται στο GREENTECH FESTIVAL Thames Clean-Up στο Docklands Sailing & Watersports Center στο Λονδίνο, Αγγλία.

15. Nigel Mansell – 90 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Nigel Ernest James MansellΗμερομηνία γέννησης: 8 Αυγούστου 1953Ηλικία: 69 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Upton-upon-Severn, Worcestershire, Αγγλία

Ο Nigel Mansell έγινε ο πρώτος που κέρδισε το πρωτάθλημα CART στην ντεμπούτο του σεζόν και το μόνο άτομο που κατείχε ταυτόχρονα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών και το Αμερικανικό Εθνικό Πρωτάθλημα ανοιχτού τροχού. Κατατάχθηκε ως ο καλύτερος οδηγός της F1 όλων των εποχών.

Ο Nigel Mansell χτυπά έναν πυροβολισμό κατά τη διάρκεια του Pro-Am ενόψει του Πρωταθλήματος BMW PGA στο Wentworth στο Virginia Water της Αγγλίας.

14. Alain Prost – 100 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Alain Marie Pascal ProstΗμερομηνία γέννησης: 24 Φεβρουαρίου 1955Ηλικία: 68 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Lorette, Loire, Γαλλία

Ο Alain είναι ένας συνταξιούχος Γάλλος δρομέας και ιδιοκτήτης ομάδας της Formula 1. Είναι ένας από τους πλουσιότερους οδηγούς από το 2023, με μια επιτυχημένη επενδυτική καριέρα. Είναι τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδηγών της Formula 1. Η καθαρή περιουσία του Alain Prost είναι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Alain Prost παρευρίσκεται στο F1 Grand Prix του Μονακό στο Circuit de Monaco στο Μόντε-Κάρλο του Μονακό.

13. Eddie Irvine – 120 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Eddie IrvineΗμερομηνία γέννησης: 10 Νοεμβρίου 1965Ηλικία: 57 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Newtownards, Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Eddie Irvine είναι πρώην Βρετανός οδηγός αγώνων. Η καθαρή περιουσία του Eddie Irvine υπολογίζεται σε 120 εκατομμύρια δολάρια. Ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στα 17 του και πέτυχε πολλά. Είναι ένας από τους πλούσιους οδηγούς της F1 όλων των εποχών.

Ο πρώην οδηγός της F1 Eddie Irvine φτάνει στην επίδειξη μόδας Amber Lounge κατά τη διάρκεια των προεπισκοπήσεων του Grand Prix της Formula 1 του Μονακό στο Circuit de Monaco στο Μόντε-Κάρλο του Μονακό.

12. Sebastian Vettel – 140 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Sebastian VetteΗμερομηνία γέννησης: 3 Ιουλίου 1987Ηλικία: 35 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Heppenheim, Γερμανία

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport :  Ο Vettel είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1, έχοντας κερδίσει τέσσερα σερί Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οδηγών από το 2010 έως το 2013 ενώ οδηγούσε για ομάδες όπως η BMW Sauber, η Toro Rosso, η Red Bull, η Ferrari και η Aston Martin. Η καθαρή περιουσία του Sebastian Vettel είναι 140 εκατομμύρια δολάρια.

Πλήρες όνομα: Jenson ButtonΗμερομηνία γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1980Ηλικία: 43 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Frome, Somerset

Ο Sebastian Vettel της Γερμανίας και η Aston Martin F1 Team περπατούν στο Paddock πριν από το F1 Grand Prix του Abu Dhabi στο Yas Marina Circuit στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

11. Τζένσον Μπάτον – 150 εκατομμύρια δολάρια

Ο Jenson Button κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 το 2009 και την Ιαπωνική σειρά SuperGT το 2018. Έχει αγωνιστεί για εταιρείες όπως η Benetton, η Renault, η BAR, η Honda, η Brawn GP και η Williams. Η McLaren τον πλήρωνε 16,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το 2022, αγόρασε ένα σπίτι 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η καθαρή περιουσία του Τζένσον Μπάτον είναι 150 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Jimmie Johnson κουνάει τους θαυμαστές του καθώς οδηγείται στην πίστα κατά τη διάρκεια τελετών πριν τον αγώνα πριν από το NASCAR Cup Series Season Finale 500 στο Phoenix Raceway στο Avondale της Αριζόνα. Φωτογραφία: Brian Lawdermilk
Πηγή: Getty ImagesΠλήρες όνομα: Jimmie Kenneth JohnsonΗμερομηνία γέννησης: 17 Σεπτεμβρίου 1975Ηλικία: 47 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: El Cajon, Καλιφόρνια

Ο Τζένσον Μπάτον από τη Μεγάλη Βρετανία ποζάρει για μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της δοκιμής NASCAR Garage 56 στο Daytona International Speedway στην παραλία Daytona της Φλόριντα.

10. Jimmie Johnson – 160 εκατομμύρια δολάρια

Ο Jimmie Johnson είναι ένας επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτων που ξεκίνησε να αγωνίζεται με μοτοσικλέτες όταν ήταν τεσσάρων ετών. Αγωνίζεται με μερική απασχόληση στη σειρά, οδηγώντας το Νο 84 Chevrolet Camaro ZL1 για το Legacy Motor Club. Η καθαρή περιουσία του Jimmie Johnson είναι 150 εκατομμύρια δολάρια. Έχει επίσης εμφανιστεί σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Bubble Guppies και το Blaze and the Monster Machines. Είναι ανάμεσα στους 10 πλουσιότερους οδηγούς της F1.

Πλήρες όνομα: Max Emilian VerstappenΗμερομηνία γέννησης: 30 Σεπτεμβρίου 1997Ηλικία: 25 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Hasselt, Βέλγιο

Ο Jimmie Johnson κουνάει τους θαυμαστές του καθώς οδηγείται στην πίστα κατά τη διάρκεια τελετών πριν τον αγώνα πριν από το NASCAR Cup Series Season Finale 500 στο Phoenix Raceway στο Avondale της Αριζόνα.

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport : 9. Max Verstappen – 200 εκατομμύρια δολάρια

Ο Max Verstappen είναι Ολλανδός οδηγός αγώνων που αγωνίζεται στη Formula 1 για το Red Bull Racing. Ο Verstappen έκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2015 με την Toro Rosso και έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος σε ηλικία 17 ετών.

Από τότε που έγινε μέλος της Red Bull Racing το 2016, ο Verstappen έχει γίνει ένας από τους πιο συναρπαστικούς και επιτυχημένους οδηγούς του αθλήματος. Η καθαρή περιουσία του Max Verstappen υπολογίζεται σε 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Max Verstappen από την Ολλανδία και η Oracle Red Bull Racing πανηγυρίζουν στο βάθρο κατά τη διάρκεια του Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν στο Bahrain International Circuit στο Μπαχρέιν του Μπαχρέιν.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας8. Valentino Rossi – 200 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Valentino RossiΗμερομηνία γέννησης: 16 Φεβρουαρίου 1979Ηλικία: 44 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Urbino, Marche

Ο Rossi είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας δρομέας μοτοσικλετών και εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγώνων μοτοσικλέτας Grand Prix. Είναι ο μόνος αναβάτης που έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Η καθαρή περιουσία του Valentino Rossi είναι 200 ​​εκατομμύρια δολάρια.

Πλήρες όνομα: Jeffery Michael GordonΗμερομηνία γέννησης: 4 Αυγούστου 1971Ηλικία: 51 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Vallejo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Τζεφ συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους οδηγούς της F1 το 2023. Είναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες που κυριάρχησε στο άθλημα τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους οδηγούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία του NASCAR , έχοντας συνεισφέρει στην επικρατούσα δημοτικότητα του αθλήματος. Η καθαρή περιουσία του Τζεφ Γκόρντον είναι 200 ​​εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ιταλός οδηγός Valentino Rossi παρευρίσκεται σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια του Fanatec GT World Challenge Europe στο Circuit de Barcelona Catalunya στη Βαρκελώνη, Ισπανία.

7. Τζεφ Γκόρντον – 200 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Jeffery Michael GordonΗμερομηνία γέννησης: 4 Αυγούστου 1971Ηλικία: 51 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Vallejo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Τζεφ συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους οδηγούς της F1 το 2023. Είναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων αυτοκινήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες που κυριάρχησε στο άθλημα τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους οδηγούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία του NASCAR , έχοντας συνεισφέρει στην επικρατούσα δημοτικότητα του αθλήματος. Η καθαρή περιουσία του Τζεφ Γκόρντον είναι 200 ​​εκατομμύρια δολάρια.

Ο Jeff Gordon επισκέπτεται τα SiriusXM Studios στη Νέα Υόρκη.

6. Kimi Raikkonen – 250 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Kimi Matias RaikkonenΗμερομηνία γέννησης: 17 Οκτωβρίου 1979Ηλικία: 43 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Espoo, Φινλανδία

Ο Φινλανδός διεθνής έχει ρεκόρ Grand Prix 21 νίκες. Είναι ο μόνος οδηγός που αγωνίστηκε στις εποχές των κινητήρων V10, V8 και υβριδικών V6. Έχει αγωνιστεί για πολλές ομάδες της Formula 1 και έχει αγωνιστεί σε διάφορα άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα, όπως το NASCAR , το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αγώνες χιονοστιβάδων και πολλά άλλα. Η καθαρή περιουσία του Kimi Raikkonen υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Πλήρες όνομα: Fernando Alonso DíazΗμερομηνία γέννησης: 29 Ιουλίου 1981Ηλικία: 41 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Oviedo, Asturias

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport : Ο Fernando Alonso είναι ένας από τους πιο διάσημους οδηγούς της F1 στην ιστορία. Στην καριέρα του, ο Αλόνσο έχει κερδίσει δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Κερδίζει 40 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ κερδών και εγκρίσεων. Η καθαρή περιουσία του Fernando Alonso είναι 260 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Κίμι Ράικονεν κουνάει τους θαυμαστές του καθώς περπατά στη σκηνή κατά τη διάρκεια εισαγωγής οδηγών πριν από το NASCAR Cup Series Go Bowling στο The Glen στο Watkins Glen International στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης.

5. Fernando Alonso – 260 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Fernando Alonso DíazΗμερομηνία γέννησης: 29 Ιουλίου 1981Ηλικία: 41 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Oviedo, Asturias

Ο Fernando Alonso είναι ένας από τους πιο διάσημους οδηγούς της F1 στην ιστορία. Στην καριέρα του, ο Αλόνσο έχει κερδίσει δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. Κερδίζει 40 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ κερδών και εγκρίσεων. Η καθαρή περιουσία του Fernando Alonso είναι 260 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Fernando Alonso της Ισπανίας και η Aston Martin πανηγυρίζουν μετά το Grand Prix της F1 του Μπαχρέιν στο Bahrain International Circuit στο Μπαχρέιν του Μπαχρέιν.

4. Λιούις Χάμιλτον – 285 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Sir Lewis Carl Davidson HamiltonΗμερομηνία γέννησης: 7 Ιανουαρίου 1985Ηλικία: 38 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Stevenage, Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Lewis Hamilton θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος οδηγός της Formula 1 όλων των εποχών και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς F1 στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή οδηγεί για την Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Κερδίζει 50 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από το συμβόλαιό του με τη Mercedes, το οποίο του πληρώνει 40 εκατομμύρια λίρες ετησίως. Η καθαρή περιουσία του Λιούις Χάμιλτον υπολογίζεται σε 285 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Lewis Hamilton κατά τη διάρκεια των δοκιμών προετοιμασίας της Formula 1 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula 1 2023 της FIA στη διεθνή πίστα του Μπαχρέιν στο Sakhir του Μπαχρέιν.

3. Ντον Σουμάχερ – 300 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Donald A. SchumacherΗμερομηνία γέννησης: 4 Νοεμβρίου 1944Ηλικία: 78 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Grand Rapids, Michigan USA

Ο Ντον Σουμάχερ ξεκίνησε να αγωνίζεται στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Καθιερώθηκε μεταξύ των μεγαλύτερων οδηγών αγώνων F1 στην ιστορία. Είναι ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Schumacher Electric Corporation, με έδρα το Σικάγο. Η καθαρή περιουσία του Don Schumacher υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ντον Σουμάχερ παρακολουθεί κατά τη διάρκεια του NHRA Midwest Nationals στο World Wide Technology Raceway στο Gateway στο Μάντισον του Ιλινόις.

2. Έντι Τζόρνταν – 600 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Edmund Patrick JordanΗμερομηνία γέννησης: 30 Μαρτίου 1948Ηλικία: 74 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Δουβλίνο, Ιρλανδία

Ο Eddie βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μεταξύ των πλουσιότερων οδηγών αγωνιστικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Είναι πρώην δρομέας αυτοκινήτων, μουσικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής από την Ιρλανδία. Ο Έντι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας μεγιστάνας που έχει πολλές επιχειρήσεις εκτός από τα ενδιαφέροντά του στην F1. Ίδρυσε το Grand Prix της Ιορδανίας από το 1991 έως το 2005. Η καθαρή περιουσία του Eddie Jordan είναι περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Έντι Τζόρνταν παρευρίσκεται στο Grand Prix της F1 του Μονακό στις 29 Μαΐου 2016, στο Μόντε-Κάρλο, στο Μονακό στο Μόντε-Κάρλο του Μονακό.

1. Michael Schumacher -600 εκατομμύρια δολάριαΠλήρες όνομα: Michael SchumacherΗμερομηνία γέννησης: 3 Ιανουαρίου 1969Ηλικία: 54 ετών (από το 2023)Τόπος γέννησης: Hürth, Γερμανία

Οι πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport : Ποιος είναι ο πλουσιότερος οδηγός της F1; Ο Michael Schumacher είναι ο πιο πλούσιος οδηγός της Formula 1 στην ιστορία. Είναι ένας συνταξιούχος οδηγός αγώνων με τους περισσότερους τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η καθαρή περιουσία του Μίκαελ Σουμάχερ εκτιμάται σε 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Michael Schumacher ανακοινώνει την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν κατά τη διάρκεια των προεπισκόπησης για το Ιαπωνικό Grand Prix της Formula 1 στο Suzuka Circuit στη Suzuka της

Σύνοψη των κορυφαίων στον κόσμο πλουσιότεροι οδηγοί του Motorsport :

Παρακάτω ακολουθεί ένας πίνακας με τους πλουσιότερους οδηγούς στον κόσμο.

Θέση Όνομα Καθαρή αξία

1 Μιχαελ Σουμάχερ 600 εκατομμύρια δολάρια

2 Έντι Τζόρνταν 600 εκατομμύρια δολάρια

3 Δον Σουμάχερ 300 εκατομμύρια δολάρια

4 Λιούις Χάμιλτον 285 εκατομμύρια δολάρια

5 Φερνάντο Αλόνσο 260 εκατομμύρια δολάρια

6 Κίμι Ράικονεν 250 εκατομμύρια δολάρια

7 Τζεφ Γκόρντον 200 εκατομμύρια δολάρια

8 Βαλεντίνο Ρόσι 200 εκατομμύρια δολάρια

9 Μαξ Φερστάπεν 200 εκατομμύρια δολάρια

10 Τζίμι Τζόνσον 160 εκατομμύρια δολάρια

11 Τζένσον Μπάτον 150 εκατομμύρια δολάρια

12 Σεμπάστιαν Φέτελ 140 εκατομμύρια δολάρια

13 Έντι Ίρβιν 120 εκατομμύρια δολάρια

14 Αλέν Προστ 100 εκατομμύρια δολάρια

15 Νάιτζελ Μάνσελ 90 εκατομμύρια δολάρια

16 Νίκο Ρόσμπεργκ 50 εκατομμύρια δολάρια

17 Λανς Στρολ 50 εκατομμύρια δολάρια

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, nascar, motogp, nascar, οδηγοι, formula 1, sebastian vettel, red bull, abu dhabi, chevrolet camaro, test drive, valentino rossi, kimi raikkonen, lewis hamilton, δραση, ιουνίου, festival, james, bmw, pga, virginia, water, monaco, amber, sebastian, vettel, sauber, red, bull, ferrari, team, button, benetton, renault, honda, mclaren, Johnson, cup, series, phoenix, daytona, chevrolet, motor, club, bubble, max, oracle, bahrain, νέα, ταξι, taxi, test, drive, real, game, ride, valentino, rossi, επιρροή, world, europe, barcelona, studios, kimi, bowling, mercedes, hamilton, fia, schumacher, don, jordan, μαΐου, μαξ, κινηση στους δρομους, μονικα βασιλειου, αξια, γαλλια, 600 δις, τελος του κοσμου, valentino rossi, βαρκελωνη, εδρα, ιρλανδια, ισπανια, καριερα, λονδινο, ολλανδια, ταινιες, φωτογραφια, barcelona, benetton, bubble, chevrolet, formula 1, game, honda, james, mclaren, pga, real, test, valentino, αγωνες, αδρα, αρθρο, αμπου νταμπι, ατομο, βρισκεται, γαλλικα, γινει, δυτικη, εγινε, εκθεση, ενδιαφεροντα, εξι, επιρροή, εποχες, ετων, ηλικια, ηνωμενες πολιτειες, ιαπωνικη, χτυπα, λορενς, μαΐου, μαξ, μερικη απασχοληση, μονακο, νεα υορκη, νεοτερος, νικο, οδηγος, ολλανδος, ονομα, ρεκορ, ροσι, σεζον, σερι, σειρα, σικαγο, σπιτι, τρια, φτανει, abu dhabi, amber, amg, bahrain, bowling, button, bull, water, chevrolet camaro, club, cup, daytona, drive, don, εφαρμογη, εκπομπες, εννεα, εθνικο, europe, festival, vettel, fia, phoenix, hamilton, ιουνίου, jordan, kimi, kimi raikkonen, lewis hamilton, max, monaco, taxi, ομαδες, oracle, red, red bull, renault, ride, rossi, pro, sauber, studios, sebastian vettel, sebastian, series, schumacher, σκηνη, team, test drive, motor, virginia, world, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα