Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το παραδέχθηκε ο διαιτητής – Γι’ αυτό δεν έκανε παρέμβαση ο VAR στο γκολ του Μασούρα!

13:15 8/1/2024 - Πηγή: Sportime

Προβληματική η διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ο Σλοβάκος ρέφερι ακύρωσε γκολ του Μασούρα και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Γιατί δεν μπορούσε να γίνει on field review στην πρώτη περίπτωση.

«Φωνάζει» ο Ολυμπιακός για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης και στέκονται σε

δύο φάσεις. Αρχικά στο γκολ του Μασούρα που δεν μέτρησε και λίγο αργότερα για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ναβάρο.

Και στις δύο περιπτώσεις ο VAR, επίσης Σλοβάκος, δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση, προκαλώντας την απορία των περισσοτέρων. Για την πρώτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, και να ήθελε δεν μπορούσε.

Οπως ο ίδιος ρέφερι του αγώνα παραδέχθηκε στα αποδυτήρια, έχει σφυρίξει την παράβαση πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα, με συνέπεια να μην μπορεί να παρέμβει ο VAR!

«Εγκληματικό» λάθος ειδικά από διεθνή VARίστα όπως είναι ο Σλοβάκος διαιτητής. Οφειλε ως αναφέρεται στο πρωτόκολλο να κάνει delay στη φάση και εν συνεχεία να μπορεί να ελεγχθεί η φάση από το VAR.

Παράπονα εκφράζει και η ΑΕΚ, αρχικά για το γκολ του Ολυμπιακού οτι ξεκινάει από επιθετικό φάουλ και για ένα μαρκάρισμα εντός περιοχής στο τέλος του αγώνα του Ρέτσου στον Πινέδα.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα