Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου live streaming (30/1)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση που ανοίγει ακόμα μία διαβολοβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες και που φυσικά έχει χαρακτήρα must-win για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ενώ πέρυσι η Άλμπα είχε φύγει νικήτρια από το Φάληρο.

Δείτε τον αγώνα live

ΕΔΩ
(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ο Ολυμπιακός έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κόντραρε μέχρι τέλους την Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στα σημεία αλλά είδαν μερικούς παίκτες να ανεβάζουν ένταση και ρυθμό. Ενδιάμεσα επικράτησε του ΠΑΟΚ ενώ ενσωματώθηκε ο Ράιτ στις προπονήσεις που αναμένεται να δώσει και άλλο βάθος στην γραμμή της φρόντλαιν. Στόχος αυτή την εβδομάδα το 2/2 για να ανέβει και η ψυχολογία αλλά και η αυτοπεποίθηση ενώ οι σειρήνες περί αποχώρησης του Σίκμα ήδη ακούγονται αφού οι ξένοι είναι αρκετοί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ LIVE STREAMING 30/1

Η Άλμπα αποτελεί την δυσάρεστη ομάδα της λίγκας. Έχει ρόστερ για Eurocup και γενικότερα δεν πείθει πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Παρόλα αυτά κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα και έδειξε πως εάν θέλει μπορεί να προκαλέσει ζημιές καθώς αγωνίζεται χωρίς άγχος και πίεση εάν και εκτός έδρας είναι κάκιστη, ενώ δεν κερδίζει ούτε στο πρωτάθλημα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ
(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα