Ολυμπιακός – Παρτιζάν live streaming

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παρτιζάν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Πρόκειται για την 4η αγωνιστική της Euroleague και μάλιστα στην πρώτη διαβολοβδομάδα. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι πάντως, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Παρτιζάν.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Οι «ερυθρόλευκοι»

μετρούν μία νίκη και δύο ήττες μέχρι στιγμής. Εκκίνησαν θετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν ήττες από Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο, σε ματς που φάνηκαν να υπολείπονται σε ενέργεια και διάθεση, ενώ κάποιοι αθλητές εμφανίζουν προβλήματα προσαρμογής στο σύνολο.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός επηρεάστηκε από τις απουσίες που είχε στο Μιλάνο. Απέναντι στην Παρτιζάν επιστρέφει ο Γκος, ενώ παραμένει εκτός δράσης ο Μακκίσικ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ LIVE

Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίζει αδυναμίες μέχρι στιγμής και μάλιστα αυτές βρίσκονται στην άμυνα, καθώς δέχεται αρκετούς πόντους και παρουσιάζει σε γενικές γραμμές μία άναρχη εικόνα.

Τα προβλήματα αυτά φάνηκαν ιδίως απέναντι στην ποιοτική Μπαρτσελόνα, με τον «Ζοτς» να είναι έξαλλος σε πολλές περιπτώσεις. Αντιθέτως η επίθεση τους βαδίζει σε καλά μονοπάτια, μόνο Πάντερ έχει μείνει χαμηλά στις τελευταίες αναμετρήσεις ενώ και ο Αβράμοβιτς δέχεται πολλές παρατηρήσεις.

Δείτε τον αγώνα Ολυμπιακός – Παρτιζάν ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Παρτιζάν,olybiakos – partizan