Ολυμπιακός: Αυτά έδωσε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο πως κέρδισε τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Φερεντσβάρος. Στο πρώτο ματς με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο έφερε στον κόσμο κάτι, που δεν είχε ξανά φέτος. Ελπίδα.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα δεν είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η όλη εικόνα έως τώρα, δείχνει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

και ΑΕΚ να είναι καλύτεροι και σίγουρα πιο συγκροτημένοι.

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλιμπάρ δεν μπορεί να κριθεί. Κανονικά αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε στους επόμενους μήνες αλλά το κλαμπ έχει δείξει πως δεν τα πάει και καλά με τα χρονικά όρια.

Ο Ολυμπιακός έδειξε τα θέματά του έως και το 60’.

Είχε κάποιες στιγμές αλλά η Φερεντσβάρος φαινόταν να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Δείγμα το ότι έχει δουλέψει με τον ίδιο προπονητή, τον Στάνκοβιτς δηλαδή περισσότερο από ότι ο Ολυμπιακός με τον Βάσκο.

Σιγά τη διαπίστωση θα πει κάποιος, αλλά φαινόταν καθαρά.

Από το 60’ και μετά, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν πιο ορμητικός. Πήγαν καλά όλες οι αλλαγές, ο Ελ Κααμπί ανέβασε στροφές ενώ γενικά και του Καρβάλιο η χρησιμοποίηση ψιλοβγήκε.

Δεν έκανε ουάου ο κόσμος αλλά όταν βρήκε στήριγμα με Όρτα και Ποντένσε πάτησε κι αυτός καλύτερα. Ο Ολυμπιακός πάει Τούμπα και Βουδαπέστη, ακόμα πιο δυνατά τεστ, αλλά τουλάχιστον η ελπίδα δείχνει να επιστρέφει.

Με ανάλογα αποτελέσματα και στη συνέχεια, τότε ο κόσμος σίγουρα θα αρχίσει να πιστεύει ακόμα περισσότερο πως όλα μπορούν να συμβούν.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα