Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα παιχνίδια στο υπόλοιπο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή – Ημερομηνίες και ώρες

Ολυμπιακός: Τα εύκολα πέρασαν! Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 4-0 την Κηφισιά στο θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι τους έως τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία και πλέον ακολουθούν δύο επικίνδυνα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Επόμενος αντίπαλος μεσοβδόμαδα ο Άρης εντός έδρας. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ανέβει και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Παρόλα

αυτά γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» πως εντός έδρας βαθμούς δεν πρέπει να αφήνουν.

Θα ακολουθήσει το επικίνδυνο ταξίδι στην Ήπειρο. Αντίπαλος φυσικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο γήπεδό του έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει σκληρό καρύδι για τον οποιονδήποτε.

Αμέσως μετά θα πρέπει η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ταξιδέψει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα. Ματς-κλειδί αυτό μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ. Με νίκη θα έχει γίνει άλμα για την τρίτη θέση, η οποία εξασφαλίζει και τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ολυμπιακός: Κομβικά παιχνίδιαΟλυμπιακός – Άρης (Τετάρτη 27/9, 20:30)ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (Κυριακή 1/10, 20:30)Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (Πέμπτη 5/10, 19:45)

*Μετά από το ευρωπαϊκό ματς, υπό φυσιολογικές συνθήκες θα υπήρχε αγωνιστική δράση. Ωστόσο, αυτό εκτός απροόπτου δεν θα γίνει λόγω των δημοτικών εκλογών. Επομένως, το τριήμερο 7-9/10 δεν θα πραγματοποιηθεί αγωνιστική, με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα