Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε το πρότζεκτ Ρίο Άβε και ξεκινά η εμπλοκή και του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε το πρότζεκτ Ρίο Άβε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ξεκινά άμεσα η εμπλοκή και του Ολυμπιακού στην πορτογαλική αγορά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε πριν από λίγο καιρό την Ρίο Άβε, για 20 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας τις ομάδες ιδιοκτησίας του στις τρεις, μαζί με τον Ολυμπιακό

και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα λέγεται πως για την αγορά της Ρίο Άβε, καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος και λειτούργησε συμβουλευτικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ολυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε το πρότζεκτ Ρίο Άβε και ξεκινά η εμπλοκή και του Ολυμπιακού

Στόχος η Ρίο Άβε να γίνει μαζί με την Φόρεστ άλλη μία ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός (σ.σ. και το αντίθετο) θα μπορεί να αγοράζει παίκτες ή να τους φέρνει δανεικούς στο Λιμάνι.

Έτσι, ήδη ακούγεται το πρώτο όνομα από τη Ρίο Άβε, για να κάνει το δρομολόγιο Πορτογαλία – Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον 23χρονο δεξί μπακ της Ρίο Άβε, Κοστίνια, ο οποίος, σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η έγκυρη πορτογαλική Record μάλιστα, ανεβάζει το ύψος της μεταγραφής στα 2,5 εκατ. ευρώ, με την χρηματιστηριακή αξία του 181 εκατ. δεξιού μπακ να είναι στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Κοστίνια είναι διεθνείς με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ αποτελεί κίνηση 100% Μέντες, ο οποίος λύνει και… δένει στην πορτογαλική αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης θέλουν το τέλος του – Έτσι χάνει την προεδρία!

Ολυμπιακός: Απασφάλισε ο Μαρινάκης και φέρνει πέντε παικταράδες με την υπογραφή Μέντες

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα