Ολυμπιακός: Φήμες ότι υπογράφει άμεσα ο Πετρούσεφ – Έρχεται έκπληξη με Πάνγκος;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες για τα μεταγραφικά θέματα που έχει ο Ολυμπιακός, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προαναγγείλει ενίσχυση.

Ο Έλληνας προπονητής, μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα θα πάρει παίκτη, μπορεί και παίκτες για να μπορέσει να φτάσει το επίπεδο που θέλει, ειδικά με τους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Πρώτος στόχος όπως όλα δείχνουν και σας έχουμε αναφέρει είναι Φίλιπ Πετρούσεφ, που τον θέλει για το τώρα και το μετά.

Ο ταλαντούχος

Σέρβος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sportando, Alessandro Luigi Maggi, είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια και ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κλείσει μία πολύ μεγάλη τρύπα στο ρόστερ του.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Ιταλού και ο Σέρβος φορέσει τα ερυθρόλευκα, τότε θα μιλάμε για μία πολύ ηχηρή κίνηση που θα… τραντάξει την Ευρώπη.

Η πορεία του στο NBA σίγουρα δεν είναι αυτή που θέλει και στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει αυτό που χρειάζεται για να δοκιμάσει ξανά.

Filip Petrusev will sign with Olympiacos a 2+1 contract, Im told. pic.twitter.com/8YknxWjbVP

— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) November 18, 2023

Ολυμπιακός: Φήμες και για Πάνγκος!

Την ίδια στιγμή, νέες φήμες κάνουν την εμφάνιση τους για τον Κέβιν Πάνγκος και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτη θέλει να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, αφού δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ετόρε Μεσίνα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι έτοιμος να ανοίξει την… αγκαλιά του και να αποκτήσει τον παίκτη, αφού η περίπτωση του Καναδού γκαρντ είναι εξαιρετική και θα δώσει ακόμα περισσότερα στην περιφέρεια και στο σκορ.

Μάλιστα ο Ιταλός κόουτς, είχε μιλήσει με πολύ άσχημες εκφράσεις για τον παίκτη του, κάτι που ράγισε το… γυαλί ανάμεσα του.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί όμως είναι ότι αν ο παίκτης κλείσει θα μπορεί να αγωνιστεί στη Euroleague από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Olympiacos very active on the market. Georgios Bartzokas has reportedly expressed his interest in Kevin Pangos’ situation, according to Live Sport. The Greek club could act in the coming weeks and field the Canadian playmaker from January in the EuroLeague pic.twitter.com/qvRjQSgd7B

— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) November 18, 2023

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα