Ολυμπιακός: Γιατί δεν ήθελε με τίποτα την διακοπή ο Μαρτίνεθ – Του χάλασαν τα σχέδια

Ολυμπιακός: Γιατί δεν ήθελε με τίποτα την διακοπή ο Μαρτίνεθ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και γιατί του χάλασαν τα σχέδια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν ήθελε με τίποτα να μην παίξει το υπόλοιπο του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος απλός. Ο Μαρτίνεθ ήθελε μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, να πάρουν οι παίκτες του αγωνιστικό ρυθμό.

Το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ την Πέμπτη (στις 19:45) στο Καραϊσκάκης, δεν έδινε

χρόνο στον Μαρτίνεθ, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του να έχουν ένα ικανοποιητικό 20λεπτο – 30λεπτο. Εκτός ίσως από το δεύτερο ημίχρονο με τους «πράσινους».

Όμως, μόλις μετά την ισοφάριση, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να παίξει καθόλου μπάλα, έχοντας και την ψυχολογία στο πλευρό του, καθώς ο τραυματισμός του Χουανκάρ οδήγησε στην διακοπή του αγώνα.

Ολυμπιακός: Γιατί δεν ήθελε με τίποτα την διακοπή ο Μαρτίνεθ – Του χάλασαν τα σχέδια

Η τύχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκό θα κριθεί στα δικαστήρια. Όμως την Τετάρτη ο Μαρτίνεθ θα πρέπει να παρουσιάσει τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό, χωρίς να έχουν οι παίκτες του παίξει ούτε έναν ολόκλρη αγώνα μετά την διακοπή.

Αν προσθέσει κανείς σε όλα τα παραπάνω την αβεβαιότητα με Εσε και Φρέιρε τότε αντιλαμβάνεται εύκολα πόσο δύσκολο είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ειρήσθω εν παρόδω, κάτι πρέπει να κάνουν στον Ολυμπιακό με την θέση του αμυντικού χαφ. Ο Ολυμπιακός απλά δεν μπορεί να κρατήσει το κέντρο του χωρίς τον Έσε στην ενδεκάδα του, με τον 21χρονο Αργεντίνο να έχει γίνει απαραίτητος για την σωστή αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων.

Χρειάζεται οποσδήποτε παίκτης εκεί, όπως βέβαια αποδείχθηκε ότι χρειάζονταν άλλος ένας παίκτης στα στόπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Μόνο έτσι δεν θα έχει κόσμο με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Τεράστια η απουσία του Έσε – Σχεδόν πάντα όταν λείπει γίνεται αυτό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα