Ολυμπιακός: Γιατί πάει να γίνει γκέλα με την ευρωπαϊκή λίστα – Οκτώ μεταγραφές και θα γίνει αυτό

19:04 2/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Γιατί πάει να γίνει γκέλα με την ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων και από άνετοι που ήταν με οκτώ μεταγραφές και τις αποχωρήσεις θα γίνει αυτό που δεν περίμενε κανείς.

Ο Ολυμπιακός από ώρα σε ώρα θα ανακοινώσει την ευρωπαϊκή του λίστα, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να… πονοκεφαλιάζει για να βρει μία λύση.

Τι έχει συμβεί.

Ο Ολυμπιακός

θα κάνει, εκτός απροόπτου, τρεις προσθήκες, αυτές των Κάρμο, Όρτα και έναν εκ των Ναβάρο και Τσικίνιο. Όμως ο τραυματισμός του Ζέλσον Μαρτίνς δημιουργεί μία απίστευτη κατάσταση για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός το πιθανότερο είναι να μην έχει στην ευρωπαϊκή του λίστα τους Μαρτίνς και Καμπράλ.

Ολυμπιακός: Γιατί πάει να γίνει γκέλα με την ευρωπαϊκή λίστα – Οκτώ μεταγραφές και θα γίνει αυτό

Ο Μαρτίνς έχει μία ελαφριά θλάση που θα τον αφήσει εκτός για 15 μέρες, χάνοντας δηλαδή και το παιχνίδι με την Φερεντσβάρος (σ.σ. όπως και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) ενώ ο Ζοβάνε Καμπράλ θα αργήσει ακόμα να βρεθεί στο Ρέντη, καθώς βρίσκεται στο Copa Africa.

Υπάρχει λοιπόν η σκέψη ο Ολυμπιακός να μη δηλώσει τους δύο παίκτες, καθώς ο ειδικά ο Καμπράλ δεν έχει ακόμα κάνει ούτε μία προπόνηση με τον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι, καθώς έφυγαν ο Μπιελ και ο Βρουσάι, δανεικοί, θα πάει στο κρίσιμο παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Φερεντσβάρος με μοναδικά εξτρέμ τους Μασούρα, Φορτούνη και Ποντένσε.

Απίστευτο αυτό που έχει γίνει με τα εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Cosmote TV: Απίστευτη εξέλιξη για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός γιατί πήρε τελικά τον Βέζο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα