Ολυμπιακός: Γιατί τρελάθηκε ο Καρβαλιαλ – Σκασμένος

Ολυμπιακός: Γιατί τρελάθηκε ο Κάρλος Καρβαλιαλ και είναι σκασμένος από το παιχνίδι με τη Μπατσκα Τοπολα.

Ο Κάρλος Καρβαλιά δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με κάποια πράγματα που είδε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπατσκα Τοπολα, το βράδυ της Πέμπτης στο άδειο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο 48χρονος Πορτογάλος δεν… πάτησε την μπανανόφλουδα του 5-2 και να πετάει στα σύννεφα, καθώς είδε σημαντικά, τόσο ατομικά λάθη όσο και ομαδικά λάθη στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αυτό που… έσκασε

τον Κάρλος Καρβαλιάλ δεν είναι τόσο τα δύο λάθη που έγιναν και από τα προήλθαν τα δύο γκολ των Σέρβων, αλλά το γεγονός πως ακριβώς αυτά τα λάθη είχε τονίσει στους παίκτες του να αποφύγουν.

Ολυμπιακός: Γιατί τρελάθηκε ο Καρβαλιαλ – Σκασμένος

Μάλιστα για να μην… γίνουν τέτοια λάθη δούλεψε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο Ρέντη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, είναι αρκετά έμπειρος για να αντιλαμβάνεται πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεση βελτίωση σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού του. Ξέρει πως τα μαγικά γκολ των Ποντένσε και Ελ Κααμπί ήταν αυτά που έδωσαν αρχικά δυναμική στην ομάδα του και πως δεν θα είναι πάντα τόσο ευνοϊκά τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους.

Είναι σκασμένος λοιπόν ο Πορτογάλος γιατί βλέπει πως όσα είπε όλη αυτή την εβδομάδα, ειδικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, όταν χρειάστηκε να γίνουν πράξη ξεχάστηκαν.

Δεν το έχει πάρει καλά ο Καρβαλιάλ και μάλιστα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μίλαγε συνεχώς στους βοηθούς του, για αυτά που έβλεπε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους με αυτόν τον παίκτη

Τζολάκης: Εκεί υπέγραψε – Μεγαλώνει η απόσταση!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα