Ολυμπιακός: Γιατί τρίβει τα χέρια του με τον Σαντιάγκο Έσε ο Αντόνιο Κορδόν

20:31 7/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Αντόνιο Κορδόν ξέρει πως στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Σαντιάγκο Έσε και ειδικά μόλις στα 22 τους χρόνια, είναι δυσεύρετοι και πληρώνονται αδρά.

Ο Κορδόν περίμενε μέσω της Ευρώπης να αυξηθεί η αξία του Έσε και να φέρει εκατομμύρια στον Ολυμπιακό.

Όντως, ο νεαρός Αργεντίνος πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα για τους ερυθρόλευκους σε Ελλάδα

και Ευρώπη.

Μάλιστα, στον αγώνα με την Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ, η πολύ καλή του εμφάνιση συνοδεύτηκε και με ένα γκολ.

Πλέον, εκπρόσωποι ομάδων όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων θα έχουν την δυνατότητα να τον δουν στον επαναληπτικό αγώνα με την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, ο Έσε θα λάμψει και στον τελικό.

Όμως, κατά 99% ο Σαντιάγκο Έσε θα βρίσκεται και στην Ολυμπιακή Ομάδα της Αργεντινής, η οποία θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πάντα αυτοί οι αγώνες είναι σημείο αναφοράς για σκάουτερς παγκοσμίως, καθώς στις Ολυμπιακές ομάδες αγωνίζεται παίκτες κάτω των 23 ετών. Έτσι και εκεί ο Έσε θα έχει στραμμένα πάνω του τα μάτια ανθρώπων από ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων.

Μην εκπλαγεί κανείς αν σκάσει τεράστια πρόταση για τον Έσε, ακόμα και από αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Γιατί ο Ιμπόρα αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων

Χουάνγκ: Ο Νοτιοκορεάτης πήρε το πρωτάθλημα στη Σερβία και θέλει να φύγει – Ποια ομάδα απο την Ελλάδα τον πολιορκεί και ο μόνος τρόπος να γυρίσει

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα