Ολυμπιακός: Η έκθεση του Μαρτίνς από το Ρέντη

Πέρασαν δύο εβδομάδες προετοιμασίας από την ημέρα που ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ενόψει και της ημέρας που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» θα φύγουν για το Γκντανσκ. Όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σίγουρα μέχρι τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στις προπονήσεις όλους τους παίκτες που θα ήθελε.

Εκκρεμούν και

άλλες μεταγραφές. Οι διεθνείς μπαίνουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα και οι περισσότεροι νεοφερμένοι μέχρι τώρα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βγάλει τα δικά του πρώτα συμπεράσματα και το Sportime αποκαλύπτει την έκθεση του Πορτογάλου τεχνικού!

Η εικόνα του Μπα

Το φετινό στοίχημα του Ολυμπιακού είναι ο Ουσεϊνού Μπα! Τις προηγούμενες δύο σεζόν βγήκε κερδισμένος από τα αντίστοιχα στοιχήματα, των Σισέ και Καμαρά. Και αυτό που θέλει η ομάδα του Πειραιά είναι να δικαιωθεί για μία ακόμη φορά για την επιλογή της.

Μέχρι τώρα αυτό που δείχνει ο Μπα είναι πως πρόκειται για μία νέα περίπτωση Σισέ! Ιδιο κορμί, ίδιο στιλ παιχνιδιού και ίδιες αντιδράσεις, κάτι που φάνηκε στο φιλικό με τη Βιτορούλ.

Φυσικά μέχρι τώρα εμφανίζεται κάπως βαρύς από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Ο… φουριόζος Μπρούνο

Με το «καλημέρα» ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε στον Μπρούνο χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό με τη Βιτορούλ.

Ο Βραζιλιάνος έδειξε ορεξάτος και έτοιμος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη του επαφή με τον Ολυμπιακό, στο φιλικό τα πήγε καλά και αυτό άρεσε στον Μαρτίνς.

Η περίπτωση του Αβραάμ που στηρίζει ο Ολυμπιακός

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση στη φετινή προετοιμασία. Ο έμπειρος αμυντικός είχε επιστρέψει στην ομάδα όχι σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αλλά όσο περνούσε ο καιρός όλο και ανέβαινε. Πλέον τη νέα σεζόν θα εμφανιστεί τελείως διαφορετικός, κάτι που έχει ήδη δείξει στις μέχρι τώρα προπονήσεις.

Ο Μαρτίνς περιμένει ακόμα καλύτερο τον Ποντένσε

Την προηγούμενη σεζόν ο Ντανιέλ Ποντένσε προερχόταν από τραυματισμό. Πλέον όμως έχει αρχίσει την προετοιμασία μετά από μία «γεμάτη» σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον συμπατριώτη του ακόμη καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του αναφορικά με τους παίκτες που θα «κόψει» και ποιους θα έχει μαζί του στην Πολωνία.

The post Ολυμπιακός: Η έκθεση του Μαρτίνς από το Ρέντη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα