Ολυμπιακός: Και όμως μπορεί να φύγει παίκτης που παίζει συνέχεια – Ποιος ο λόγος

Ολυμπιακός: Και όμως μπορεί να φύγει παίκτης που παίζει συνέχεια στους ερυθρόλευκους για έναν απλό λόγο.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε σελίδα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, περνώντας από την εποχή Κορδόν στην εποχή Άλβες.

Αν και έως την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η εκτίμηση ήταν πως ο Αντόνιο Κορδόν θα παραμείνει έχοντας ρόλο επιβλέποντα στους ερυθρόλευκους, καθώς το σημαντικό προσωπικό του πρόβλημα δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα,

πλέον είναι ξεκάθαρο πως το αποτύπωμα του Κορδόν γίνεται όλο και πιο… αχνό.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων τρέχει πλέον στους ρυθμούς Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ και Ζόρζε Μέντες με τον Ολυμπιακό του 2024 σε πολύ λίγα να θυμίζει αυτόν των Κορδόν και Μαρτίνεθ, που ξεκίνησαν τον σχεδιασμό το καλοκαίρι.

Έτσι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ του.

Ολυμπιακός: Και όμως μπορεί να φύγει παίκτης που παίζει συνέχεια

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν ή γίνονται προσπάθειες να αποτελέσουν οι Μπρνιτς, Καρβάλιο, Ιμπόρα, Γιοβετιτς, Μπίελ και Πορόσο καθώς ο Καρβαλιάλ θέλει να μπορεί να δουλέψει με τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η πρώτη αναφορά στο όνομα του Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος μπορεί να μην έχει… θέλξει με την παρουσία στον Ολυμπιακό όμως παίρνει σταθερά ευκαιρίες και από τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Καρβάλιο μετά την απόκτηση των Τσικίνιο και Όρτα αλλά και την παρουσία του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και πιθανώς και ενός εξαριού αν προκύψει, δεν θα έχει χώρο όχι μόνο στην ενδεκάδα των ερυθρόλευκων αλλά πιθανώς και στα οικογενειακά διπλά.

Το πρόβλημα για να γίνουν οι παραπάνω αποχωρήσεις είναι να βρεθούν ομάδες για τους συγκεκριμένους παίκτες. Πάντως ο Καρβαλιάλ θέλει να αδειάσει το Ρέντη από τους υπεράριθμους για να μπορεί όπως υποστηρίζει να δουλέψει.

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Βρουσάι: Ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε στη Ρίο Αβε!

Ολυμπιακός: Γιατί τελικά θα πάει και για άλλη μία μεταγραφή αλλά το κρύβει

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα