Ολυμπιακός: Κάτι λείπει από τον Ρέτσο…

Κεφάλαιο. Σημαντικό. Ο Ολυμπιακός έδωσε στο… κεφάλαιο «Παναγιώτης Ρέτσος» δεύτερη ευκαιρία. Ο ίδιος έχει θετική παρουσία, αλλά δεν αποφεύγει τα λάθη συγκέντρωσης. Κάτι του λείπει και πρέπει να το βρει άμεσα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. H σχέση του με τον Ολυμπιακό (φαντάζει) μοναδική. Είναι το club που τον «γέννησε» ποδοσφαιρικά.

Αυτό

που του δημιούργησε ποδοσφαιρικό limit up με την μεταγραφή στην Λεβερκούζεν και μόλις χρειάστηκε ως οικογένεια του άνοιξε την πόρτα της επιστροφής.

Φέτος δε, με απόλυτα υγιή τον Παναγιώτη Ρέτσο δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για την δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη και την χρηματιστηριακή υπεραξία.

Σε ένα βαθμό έχει γίνει αυτό, έχοντας πάρει τη φανέλα του βασικό στο… σπίτι του. Θυμίζει κάτι από τα παλιά ο Ρέτσος, έχει καλή απόδοση σε γενικές γραμμές.

Ολυμπιακός: Πήγε να κοστίσει – Αυτό του λείπει!

Μόνο που η ψυχολογία δεν αλλάζει στον άνθρωπο. Ακόμη και στο πλευρό του (κανονικού) Κάρμο, με το περιβραχιόνιο το μπράτσο, ο 25χρονος στόπερ έκανε ένα πέναλτι που λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες τον Ολυμπιακό με την Μακάμπι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν όμως, πέρασαν και πάλι μπροστά και πήραν μία σπουδαία πρόκριση στους «8» του Conference League.

Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κόντεψε να… κοστίσει. Πολλές φορές τα χαλάει στις λεπτομέρειες και έχει κακές στιγμές.  Είτε θα είναι μια απερισκεψία, μια κακή αμυντική τοποθέτηση, μια αχρείαστη κίτρινη κάρτα και φυσικά τα πέναλτι.

Πολλά έχει κάνει μέσα στη σεζόν, χωρίς λόγο και σε κρίσιμα σημεία.  Αυτά τα κενά, Αυτές οι στιγμές αποδεικνύουν πως ΑΚΟΜΗ κάτι λείπει…

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Κάτι, Ρέτσο…,olybiakos, kati, retso…