Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η τελευταία ενδεκάδα Μαρτίνεθ!

Λίγα 24ωρα μετά την βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ για το Europa League, ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει αντίδραση αντιμετωπίζοντας  στο «Πανθεσσαλικό» τον Βόλο για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το συγκεκριμένο

αποτέλεσμα έφερε «σύννεφα» για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ πάντως να μην… περνάει από το φίλτρο του κόσμου.

Για το σημερινό παιχνίδι βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν ως… όπλο το εκπληκτικό σερί που τρέχουν στην Περιφέρεια, καθώς παραμένουν αήττητοι εδώ και 41 παιχνίδια (από τις 21 Οκτωβρίου 2018 που ηττήθηκαν από τον ΟΦΗ) με απολογισμό 33 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση στο Europa Park Stadion.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσο και Ορτέγκα μπροστά του.

Ο Καμαρά με τον Ιμπόρα θα κινούνται στον άξονα, ενώ πίσω από τον Ελ Κααμπί θα βρίσκεται η τριάδα των Φορτούνη, Μπιέλ και Μασούρα.

Βόλος – Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Άλχο, Κόμπα, Μωραΐτης, Γκαρσία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Καμαρά, Μπιέλ, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο:

Βόλος: Καλαμπούκας, Ασλανίδης, Κίτσος, Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Κορνέτ, Μεταξάς, Ενγκίν

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι, Ντόη, Ζοάο Καρβάλιο, Καρακούτης, Αλεξανδρόπουλος, Ελ Αραμπί

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Βόλο ΝΠΣ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Volos NFC is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #slgr #VOLOLY #Stoiximan pic.twitter.com/avxNk2cG10

Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 3, 2023

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα