Ολυμπιακός: Μεταφέρονται οι ποινές – Τι θα γίνει με το Κύπελλο!

Τα μέτρα για την οπαδική βία ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αποφασίζοντας μετά το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο βόλεϊ, να κλείσει τα γήπεδα για δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, δε θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα της Stoiximan Super League.

Αυτό

δεν έφτανε αφού και το Ολυμπιακός – Τόπολα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ και το ΠΑΟΚ – Ελνσίκι θα έχουν παρουσία κανονικά.

Από κει και πέρα, τονίζεται ότι οι τιμωρίες που είχε ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα από την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Χουάνκαρ, αλλά και όσα θα έρθουν μετά τα επεισόδια στον Βόλο, θα μεταφερθούν για όταν θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

Ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα μέτρα αφορούν όλες τις ομάδες, αφού η βία δεν άρχισε την τελευταία εβδομάδα που τραυματίστηκε σοβαρά ο αστυνομικός.

Τι θα γίνει με το Κύπελλο Ελλάδας και το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός;

Μέσα στις ανακοινώσεις ωστόσο δεν έγινε κάποια αναφορά στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου σε λίγο καιρό θα έχουμε άλλο ένα ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Σίγουρα, μετά από τις τελευταίες αποφάσεις, θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που θα γίνει στο πρωτάθλημα.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, αποκλείεται να έχουμε κόσμο ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και για δύο μήνες θα πάρει η… μπάλα και το Κύπελλο.

Τέλος, ανακοινώθηκαν και άλλα μέτρα προκειμένου να υπάρξει και πάλι προσέλευση οπαδών, αφού θα πρέπει σε όλα τα γήπεδα της Stoiximan Super League να μπουν κάμερες στις προδιαγραφές της UEFA και φυσικά πρόγραμμα ταυτοποίησης των οπαδών που μπαίνουν στο γήπεδο.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα