Ολυμπιακός μεταγραφές: Ναζ Μήτρου Λονγκ για το «τώρα» και το «αύριο»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφική του κίνηση από τις δύο που φαίνεται ότι θα κάνει είναι ο Ολυμπιακός, που… τρέχει για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια, η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ζαλγκίρις Κάουνας προκειμένου να πάρει τον παίκτη.

Οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετική σχέση κάτι

που φάνηκε και στη μεταγραφή του Ίγκνας Μπραζντέικις και έτσι δε φαίνεται ότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο 30χρονος δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που θέλει στους Λιθουανούς και σίγουρα κοιτάζει να αποχωρήσει, ειδικά για μία ομάδα  με πολύ υψηλότερους στόχους τόσο στη Euroleague αλλά και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται ότι είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και αναμένεται ο Ναζ Μήτρου Λονγκ να είναι ο άνθρωπος που θα ενισχύσει την περιφέρεια και θα λύσει τα θέματα που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το άκρως θετικό για τον παίκτη είναι ότι βρίσκεται σε διαδικασία προκειμένου να πάρει Ελληνικό διαβατήριο, κάτι που θα προσθέσει ακόμα έναν Έλληνα στο ρόστερ της ομάδας, που σίγουρα το χρειάζεται.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το πρόβλημα στη Euroleague – Υπομονή για Πετρούσεφ!

Το μόνο αρνητικό στην περίπτωση του Μήτρου Λονγκ, είναι ότι όπως και ο Κέβιν Πάνγκος, επειδή έχει αγωνιστεί στη Euroleague φέτος, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο ο Γιώργος Μπαρζώκας για να τον χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο στην περίπτωση του υπομονή μπορεί να αξίζει ακόμα περισσότερο αφού το ότι σε λίγο καιρό θα λογίζεται ως Έλληνας θα του δώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα χωρίς να πρέπει να μείνει άλλος παίκτης έξω.

Τέτοια ευκαιρία και για έναν παίκτη καλού επιπέδου δε βρίσκεται πλέον συχνά και έτσι πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Την ίδια στιγμή ανησυχία υπάρχει για την περίπτωση Πετρούσεφ ο οποίος είναι ο εκλεκτός για τη θέση των ψηλών.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε με τους Σακραμέντο Κινγκς το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείει κάποια κίνηση.

Σίγουρα δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θέλει για να παραμείνει στο NBA και η σύζυγός του έχει ανάψει ήδη… φωτιές με το follow που έκανε στον Ολυμπιακό.

Πάντως όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Ολυμπιακός θα κάνει γρήγορα τις κινήσεις του, αφού τα απαιτητικά παιχνίδια δε σταματούν.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ναζ Μήτρου Λονγκ,olybiakos, naz mitrou longk