Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά κέρδισε νέο συμβόλαιο

Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα ακόμα διαμάντι, αφού ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και ήταν φυσιολογικό να κερδίσει νέο συμβόλαιο.

Για την ακρίβεια αναπροσαρμογή οικονομικών όρων ετοιμάζονται για τον Αγκιμπού Καμαρά. Κάτι που αποτελεί την πρώτη επιβράβευση για τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται από την πρώτη στιγμή.

Τρομερές οι ικανότητες και στα 20 του έτη δείχνει πως μπορεί να σηκώσει στην πλάτη

του όλη την ομάδα. Κάτι που άλλοι στην ηλικία του λύγισαν και μόνο που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Γιατί η πίεση είναι μεγάλη όσο και το άγχος του πρωταθλητισμού.

Ο πιτσιρικάς από την Γουϊνέα ωστόσο είναι άνετος μπροστά σε όλο αυτό. Αρχές Ιουλίου πάτησε το πόδι του στην Αθήνα. Ξέγινε λόγος πως ο Ολυμπιακός τον «άρπαξε» από τα χέρια της Λιλ.

Που δεν φρόντισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του ή να του δείξει πως τον υπολογίζει για το μέλλον. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε μπει σφήνα και μιλούσε με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός και οι εκπρόσωποι του είχαν ήδη πάρει την απόφαση τους. Υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο και η Λιλ πήρε, μέσω FIFA, τα τροφεία, που βγήκαν κοντά στις 120.000 ευρώ.

Ολυμπιακός: Τρελή πορεία ο Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά όμως ξεκινούσε από το Ρέντη, μια τρελή πορεία. Με την μετοχή του να αυξάνεται ραγδαία και χωρίς ταβάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε από τις πρώτες προπονήσεις πως αυτός ο μικρός θα μείνει στην πρώτη ομάδα.

Βλέποντας αυτά που έκανε του έδωσε και πρωταγωνιστικό ρόλο. Δικαιώθηκε ο ίδιος, αλλά και ο Φρανσουά Μοντέστο, που έφερε στον Ολυμπιακό ένα ακόμα διαμάντι.

Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα στην πιάτσα των σκάουτ κι έτσι η παρακολούθηση από διάφορες ομάδες ήταν και παραμένει έντονη.

Ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί. Εχει «δεμένο» τον Αγκιμπού με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν έχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του. Μάλιστα τώρα θα τους αυξήσουν και τις οικονομικές απολαβές, ίσως και κατά 50%!

Ο 20χρονος άσος έχει ήδη μπει στις λίστες με τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη. Οι αναφορές από ιστοσελίδες scouting αναφορικά με τα επιτεύγματα του είναι πολλές.

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα