Ολυμπιακός: Ο Μαρινακης ζήτησε στον Μέντες επιθετικό – Τι του είπε

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινακης ζήτησε από τον Ζόρζε Μέντες επιθετικό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το πήρε… πάνω του για την ανεύρεση επιθετικού για τους ερυθρόλευκους, μετά τις δυσκολίες που παρουσίαζε η περίπτωση του διεθνούς Πορτογάλου Άντρε Σίλβα, την συμμετοχή

του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο Copa Africa και τον τραυματισμό του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός θα… έμενε με μόνο επιθετικό για τον δύσκολο Ιανουάριο τον προερχόμενο από τραυματισμό Στέβαν Γιόβετιτς.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενεργοποίησε την πολυ καλή σχέση που έχει με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ατζέντη του κόσμου, τον Ζόρζε Μέντες.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πήρε τηλέφωνο τον Ζόρζε Μέντες και να του είπε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα σέντερ φορ.

Τι έκανε ο Ζόρζε Μέντες, του έστειλε σε λίγες ώρες τον Φραν Ναβάρο, έτοιμο και… συμφωνημένο.

Ολυμπιακός: Ο Μαρινακης ζήτησε στον Μέντες επιθετικό – Τι του είπε

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τα ποσά της πρώτης μεταγραφής των ερυθρολεύκων για τον Ιανουάριο.

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του, τονίζει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταβάλλει 250.000€ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς -όχι υποχρεωτική- που φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης οι «δράκοι» διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ακόμη ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στην ανάρτησή του σημειώνει ότι ο Ισπανός φορ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (30/12).

Αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Ναβάρο, θυμίζει αρκετά το σκαρί του Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος είχε περάσει από τον Ολυμπιακό περίπου πριν από μια δεκαετία.

Ψηλό κορμί για επιθετικός (1,81μ), καλές τοποθετήσεις στη μικρή περιοχή και ικανότητα να κρατάει την μπάλα με πλάτη στην εστία. Δεν είναι πολύ απειλητικός έξω από το κουτί. Είναι κλασικός φορ περιοχής, ενώ δεν χαρακτηρίζεται από πλαστικότητα στις κινήσεις.

Δεδομένης της αγοράς και των συνθηκών τον Ιανουάριο, ο Ναβάρο λογικώς εχόντων των πραγμάτων θα αξιοποιήσει αρκετές από τις τελικές πάσες των Φορτούνη-Ποντένσε. Θα δώσει λοιπόν το εύκολο γκολ που λείπει από τους Πειραιώτες όταν ο Ελ Κααμπί είναι ντεφορμέ ή στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Δεν σταματάει – Θέλει και άλλον παίκτη από την Πορτογαλία σε θέση έκπληξη

Ολυμπιακός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αντρέ Σίλβα – Δεν τον πάει τον Άλβες

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μαρινακης, Μέντες,olybiakos, marinakis, mentes