Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει παράπονα από τέσσερις παίκτες – Μεταξύ τους παίκτης έκπληξη – Τι τους είπε

13:05 1/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλιμπαρ έχει παράπονα από τέσσερις παίκτες των ερυθρόλευκων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας παίκτης έκπληξη.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε τα παράπονά του σε τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, ζητώντας τους να δίνουν περισσότερα στα παιχνίδια της ομάδας.

Ο λόγος για τους Μασούρα, Κίνι, Ιμπόρα και Καμπράλ.

Ο Βάσκος προπονητής μίλησε στους παραπάνω τέσσερις ποδοσφαιριστές του και τους είπε πως θέλει να δίνουν περισσότερα όποτε αγωνίζονται,

όντας μη ικανοποιημένος από την παρουσία τους έως σήμερα.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλιμπαρ έχει παράπονα από τέσσερις παίκτες – Μεταξύ τους παίκτης έκπληξη – Τι τους είπε

Ο Μεντιλίμπαρ από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στους ερυθρόλευκους επέλεξε την άμεση επικοινωνία με τους παίκτες, είτε στα θετικά είτε στα αρνητικά. Και γι αυτό οι παίκτες τον εκτίμησαν από την πρώτη στιγμή.

Έτσι και τώρα, ο Βάσκος δεν κρύφτηκε αλλά ζήτησε περισσότερα από τους συγκεκριμένους παίκτες και ο λόγος είναι πως πιστεύει σε αυτούς και ξέρει πως μπορούν να κάνουν την διαφορά όποτε αγωνιστούν.

Ειδικά πάντως για τον Γιώργο Μασούρα, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα έλεγε κανείς πως είναι και πρωτόγνωρη, αφού ο Μασούρας ήταν ο παίκτης που όλοι οι τελευταίοι προπονητές – και άλλαξε πολλούς ο Ολυμπιακός – ξεκινούσαν από αυτόν την ενδεκάδα.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα η χημεία μεταξύ Μεντιλίμπαρ και Μασούρα.

Διαβάστε επίσης:

Μεντιλίμπαρ: Τι είπε ο Βάσκος για την διαιτησία και τους αντιπάλους του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Ο άτυχος παίκτης των 50 εκατομμυρίων

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα